Alegerea numelor de fete si baieti potrivita

nume de fete nume de fete

De la ghiduri neutre de gen pana la tomuri clasice, acestea sunt lecturi esentiale pentru viitorii parinti. Este important sa va documentati din timp si sa cititi cat mai multe despre nume de fete si baieti.

Este una dintre cele mai importante si interesante decizii pe care le va lua vreodata un parinte de aceea numirea bebelusului tau este dificila. Exista multe de luat in considerare numele pot fi un indicator al atatea lucruri, inclusiv clasa, statutul, religia si cultura.

In timp ce Eric si Carla sunt in mod constant in primele 10 nume Eric a fost numele de baieti de top din 2016 si Carla numele de fete de top din 2017. In fiecare an aduce schimbari de popularitate, adesea legate de cultura pop, politica si chiar o pandemie globala. In martie anul trecut s-au nascut fete gemene care au fost numite Covid si Corona.

Dar intrebarea principala pe care ati putea-o avea chiar acum este de ce are cineva nevoie de o carte de nume de fete si baieti atunci cand exista internet?

Exista o multime de raspunsuri la acest lucru: a putea scrie note in marja si apoi a avea un suvenir este probabil cel mai rezonant. Dar, de asemenea, cartile reduc timpul de ecranare si derularea interminabila.

Unele carti se refera la un anumit atribut, nume de gen neutru, sa zicem ceea ce inseamna ca eliminati orice nume care nu se potrivesc cu misiunea dvs. inainte de a incepe chiar. Altele sunt un „dictionar” direct care incorporeaza nume din intreaga lume si care se intinde pe parcursul secolelor.

Exista o multime de carti cu nume de bebelusi pe piata, care sunt auto-publicate. Nu putem vorbi pentru toate aceste titluri, dar va sfatuim sa abordati cu prudenta daca sunteti un jucator de calitate.

Numele neutre din punct de vedere al genului sunt din ce in ce mai populare - 15% dintre bebelusii nascuti in 2017 au primit nume neutre din punct de vedere al genului, numar aproape dublat in 20 de ani. Aceasta este doar una dintre numeroasele pepite remarcabile din aceasta carte, care contine ceea ce ar trebui probabil descris ca lista suprema a apelativelor neutre din punct de vedere al genului.

Introducerea este scurta si pana la punctul inainte de lansarea numelor - fiecare cu tara de origine si o definitie.

Lista principala AZ este intercalata cu liste mai scurte cu titluri precum „Cinci nume de copaci care ar face nume mari pentru bebelusi”. Incepeti tot acest proces din timp pentru a face alegerea perfecta si de a cadea deacord cu partenerul de viata.

Important este sa nu va grabiti, sa faceti un research complet si sa notati topul numelor pe o foaie pentru ca apoi sa luati decizia potrivita.