Cum sa alegeti un nume de bebelus

  • Miercuri, 16 Decembrie 2020
  • Familie/Copii
  • Publicat de
Nume de fete Nume de fete

Unii parinti au ales numele bebelusului inainte ca copilul lor sa fie conceput, in timp ce altii asteapta pana cand copilul lor se naste (si urmeaza sa fie externat din spital!).

Daca suferiti de toate optiunile disponibile si aveti nevoie de ajutor pentru numele bebelusului, sunteti departe de a fi singur. Mai jos, sfaturi despre alegerea unui nume de bebelus pentru micutul dvs. din Ce sa va asteptati parintii care au fost acolo. Consulta lista completa cu nume de fete.

Cum se alege un nume pentru bebelus

Fa-l sa cante: Michael Taylor Hoffman se da jos de pe limba, in timp ce Michael Austin Hoffman se califica ca un sucitor de limba. Luati in considerare cadenta si fiti atenti la combinatiile care ar putea transforma numele copilului dvs. intr-o gluma.

Pastrati-l scurt: Puteti salva copilul dvs. intr-o lume de frustrare viitoare (atunci cand el sau ea completeaza formulare si aplicatii, de exemplu) mergand usor pe silabe, mai ales daca numele dvs. de familie este deja lung sau complicat.

Luati in considerare poreclele: asigurati-va ca sunteti multumit atat de versiunile scurte, cat si de cele scurte ale numelui copilului dvs. (de exemplu, Nate pentru Nathaniel, Katie pentru Katherine), deoarece el sau ea poate prelua porecla, indiferent daca va place sau nu.

Uita-te la initiale: daca iti place modul in care suna CJ, Carl Joseph ar putea fi o combinatie buna pentru viitorul tau bebelus. Dar aveti grija ca initialele sa nu spuna dezastru pentru copilul dvs. (cum ar fi Amanda Susan Smith sau Steven Owen Barth - hopa!).

Traditia de onoare: Fii creativ cu modul in care folosesti numele de familie si gandeste-te sa le combini: mama lui este Ann, a ta este Mary - bine ai venit micuta Ann Marie! Folositi numele de fata al mamei dvs., numele unei rude preferate sau numele de familie transmis ca nume de mijloc sau de prenume.

Fii original: nu este nimic in neregula cu un nume neobisnuit !

Luati in considerare ceea ce este popular: Adesea, un parinte aude un nume care ii place - personajul principal dintr-o emisiune TV sau eroina unui roman - doar pentru a descoperi ca, er, tuturor celorlalti ii place si acel nume.

Daca originalitatea este importanta pentru tine, verifica numele de fete de top si numele de baieti de top pentru a vedea daca apare alegerea ta (si apoi alege altceva!).

Analizati semnificatia: parintii aleg adesea un nume de bebelus alegand unul cu o semnificatie sau o asociere speciala. De exemplu, s-ar putea sa va simtiti asa de „Tudor” pana cand aflati ca  inseamna putere si onoare. O alta sursa de inspiratie este etnia (britanica , japoneza , greaca etc.) si / sau asociatiile sale istorice (presedinte, artist celebru sau explorator).

In cele din urma va dorim succes in alegerea unui nume pentru fetita dvs.