Cele mai luxoase restaurante din Lume

Cele mai luxoase restaurante din Lume Cele mai luxoase restaurante din Lume

Lumea s-a schimbat drastic în ultimele decenii. Anterior, oamenii obișnuiau să acorde atenție gustului mâncării, dar acum restaurantul, atmosfera sa, bucătarul și multe alte lucruri joacă un rol important. Mulți oameni caută un restaurant unic care să le servească mâncare decorată cu lux. Dacă și tu crezi în experiența culinară de lux, îți aducem lista celor mai luxoase restaurante din lume.

Sublimotion

Restaurantul din Ibiza este unul dintre cele mai bune și mai scumpe restaurante din lume. Insula petrecerii primește numeroși iubitori de petrecere și le este greu să părăsească insula fără a vizita Sublimotion.

Restaurant Le Meurice

Este un restaurant cunoscut deținut de un bucătar cunoscut, premiat, Alain Ducasse. Restaurantul inspirat din Versailles este superb. Veți vedea candelabre din cristal, marmură și bronz.

Maison Pic

Acest restaurant Michelin de trei stele oferă o experiență culinară uimitoare. Deținut de Anne-Sophie Pic, un bucătar cunoscut, restaurantul servește preparate delicioase. Deși este un restaurant scump, fiecare bănuț pe care îl cheltuiți aici merită absolut.

Restaurantul submarin Ithaa - Maldive

Masa sub lumea acvatică este o experiență în sine. Acest lucru face Ithaa Undersea Restaurant, un restaurant unic. Este într-adevăr restaurantul superb, care oferă o experiență culinară exaltantă și fascinantă.

Aragawa  - Tokio

În anul 2006, acest restaurant special a fost numit cel mai scump. Până astăzi, Aragawa este numit printre cele mai luxoase restaurante din lume. Poate găzdui doar 22 de persoane.

Gordon Ramsay - Londra

Gordon Ramsay este un bucătar de renume și, așadar, se așteaptă de la el. Suntem bucuroși să afirmăm că restaurantul său cunoscut este la înălțimea așteptărilor. Mâncarea este delicioasă și ambianța este luxoasă.

Restaurant Crissier

Restaurantul Crissier este unul dintre cele mai luxoase restaurante din lume. A savura mai multe cursuri în cel mai frumos cadru din cel mai romantic loc din lume este o experiență care merită.

Masa

Un alt restaurant special din listă este Masa. Acesta este un favorit printre magnatii de afaceri și vedetele de la Hollywood. Restaurantul japonez de sushi aparține bucătarului-șef, Masa Takayama.

Alain Ducasse la Dorchester

Acest restaurant de lux este situat în hotelul Dorchester. Este restaurantul cunoscut care servește cele mai bune bucătării franceze.

Misoguigawa

Restaurantul servește mâncăruri franțuzești cu o întorsătură japoneză captivantă. Setarea este frumoasă, iar meniul cu mai multe feluri de mâncare este apăsător.