Restaurante de top din Paris

Restaurante de top din Paris Restaurante de top din Paris

Cel mai romantic oraș din lume este Parisiul, de asemenea, un rai pentru cei cărora le place să-și răsfețe papilele gustative. Orașul are unele dintre cele mai bune restaurante care servesc nu doar cele mai delicioase bucătării din întreaga lume, ci vă oferă și o ambianță perfectă pentru a vă relaxa și a savura mâncarea.

Au Comptoir du Relais

Locul este atât de faimos încât rareori ai norocul să primești o rezervare de moment final. Dacă doriți să luați masa în cel mai exotic restaurant, trebuie să faceți rezervări cu câteva luni înainte. Fiecare rețetă emană un gust fenomenal. Acesta este un loc care merită încercat dacă vă aflați la Paris.

Fogón

Alberto Herraiz, celebrul bucătar spaniol, reușește să aducă de fiecare dată ceva simplu superb pe masă. Fogón este unul dintre cele mai bune restaurante din Paris. Meniul reflectă creativitatea și viziunea bucătarului, iar decorul reflectă devotamentul său, deoarece el este cel din spatele acestuia.

L'Abeille

L'Abeille este unul dintre cele mai bune restaurante din Paris. Societatea Chef Christophe Moret, situată în hotelul Shangri-La, a câștigat două stele Michelin în 2016. Un cadru frumos și o ambianță relaxată sporesc plăcerea de a lua masa.

Ze Kitchen Galerie

Restaurantul gourmet condus de bucătarul William Ledeuil este un restaurant exclusivist în stil franco-asiatic. Fuziunea funcționează bine și reușește întotdeauna să atragă iubitorii de mâncare de pretutindeni. Pregătirile sunt cu adevărat exotice. Cel mai bun lucru rămâne experiența este să-l priviți pe bucătarul bucătar într-o bucătărie deschisă.

Le Chardenoux des Prés

Restaurantul este condus de bucătarul TV, Cyril Lignac. Cel mai bun lucru despre restaurant este că în fiecare săptămână veți primi un meniu proaspăt. Veți putea încerca unele dintre cele mai exotice feluri de mâncare de fiecare dată când veți veni aici. Aspectul rustic al restaurantului este destul de atrăgător.

Restaurant Le Cinq

Restaurantul de înaltă bucătărie din Paris este condus de bucătarul de trei stele Christian Le Squer. Totul despre restaurant este atât de uimitor. Bucătăriile au cel mai bun gust, iar meniul cu vinuri merită o mențiune specială. Dar, cel mai demn de remarcat legat de restaurant este că bucătarul-șef Le Squer merge în jurul meselor pentru a afla despre experiența ta culinară.

La Coupole

Locul este un amestec de artă și mâncare. Aici, ambele elemente prind viață împreună. Acest lucru face din La Coupole un restaurant diferit și un loc obligatoriu de vizitat. Interiorul prezintă o mulțime de piese de artă. Coloanele frumos pictate sunt dopurile spectacolului. Mâncarea e delicioasă. Fiecare fel de mâncare din meniu merită încercat.