Idei de afaceri nebunesti care sunt foarte populare in lume

Idei de afaceri nebunesti care sunt foarte populare in lume Idei de afaceri nebunesti care sunt foarte populare in lume

Ideile de afaceri unice și nebunești ajung din urmă în toată lumea. Chiar dacă este o piață de nișă, se adresează persoanelor cu alegeri eclectice. Majoritatea oamenilor vor considera aceste idei de afaceri ca fiind amuzante și nebune. Totuși, partea bună este că se adresează oamenilor care doresc altceva decât obișnuitul.

Despre ceea ce vorbim este ceva neconvențional, dar reușește să impresioneze și să satisfacă clienții pe care îi deservesc. Convenționalul este plictisitor în zilele noastre. Neconvențional este cu siguranță calea de urmat. Iată câteva idei de afaceri uimitoare care sunt acolo pentru a vă atrage atenția.

CAFENELE PENTRU PISICI

Cafenelele pentru pisici sunt cele mai noi cuvinte cheie din Japonia și Taiwan, unde clienții comandă băuturi într-o cafenea și petrec timp cu pisicile rezidente. Au crescut în topurile popularității, iar prima cafenea pentru pisici deschisă a fost la Montreal în 2014. Furia pentru cafenelele pentru pisici a prins și în America de Nord.

Cafenelele cu pisici se alătură treptat listei cafenelelor, care se dublează și ca colțuri de activități, cum ar fi jocurile sau bowlingul. Acest tip de cafenea este excelent pentru tehnici de crowdfunding prin diferite site-uri, cum ar fi Kickstarter . Desigur, atunci când există cafenele cu pisici în jurul valorii, cafenele pentru câini pot rămâne cu mult în urmă? Acesta generează multe astfel de efecte secundare, iar clienții nu se plâng.

BIOSENZORI DE STRES

Poate un biosenzor să vă reducă nivelul de stres? Există un biosenzor care vă poate urmări simțurile și vă ajută să vă relaxați dacă sunteți stresat cu ajutorul jocului. Această tehnologie purtabilă, inițiată de o companie irlandeză, îl ajută și pe purtător să înțeleagă și să-și gestioneze stresul. Ce se întâmplă când o idee prinde?

Doar demonstrează că, chiar dacă ideea de afaceri este diferită, veți primi asistență dacă este bună. De exemplu, când compania a revenit de la 555 de finanțatori care au plătit un total de 103.916 USD pentru a demara proiectul. Această tendință elimină toate celelalte tendințe în care puteți folosi dispozitive intuitive care au puterea de a citi emoțiile. Un exemplu similar este setul cu cască Mico din Japonia, unde dispozitivul mapează stările utilizatorului și redă starea utilizatorului.

AMBALAJE BIODEGRADABILE

O altă idee creativă care contribuie la crearea unei lumi mai verzi. Deci, acest tip de întreprindere satisface nevoile de ambalare bioplastică care pot ajunge la 8,84,000 tone până în 2020, conform Economic Times. Pungile biodegradabile contribuie la 10-15 la sută din piața mondială a materialelor plastice și pot crește doar în anii următori.

EnviGreen Biotech, o companie indiană, satisface cererea pentru acest produs realizând pungi care imită pungile de plastic. Cu toate acestea, aceste pungi sunt ecologice, deoarece sunt fabricate folosind amidon și derivați vegetali. Aceste pungi sunt dizolvabile în apă caldă și reciclabile și pot fi consumate de animale în siguranță.

ÎNCHIRIEREA VACILOR

Această idee de afaceri a prins în Elveția. Fermierii încep să își închirieze vacile cetățenilor din mediul urban și chiar turiștilor. Fermierii au grijă de vaci, în timp ce actualii proprietari, care dețin vacile pentru o perioadă scurtă de timp, plătesc o sumă nominală pentru brânza pe care o produce vaca.

Turistii pot sta la ferme si pot obtine o experienta alpina uimitoare. Acest lucru devine din ce în ce mai popular. Asta pentru că fermierii permit oamenilor să închirieze vaci pentru ceva cât jumătate și un sfert pe vacă.

SERVICIUL DE REZERVARE A PARCĂRII

Problemele de parcare afectează majoritatea cetățenilor din zilele noastre. O statistică susține că cea mai mare parte a poluării și a traficului rutier este creată deoarece oamenii încep să caute parcare. Deci, dacă cineva vine să rezolve această problemă, va mulțumi multă lume.

Una dintre companiile care deservesc această piață de nișă este Parkgene din Grecia. Serviciul de rezervare a parcării a început, deoarece există o mulțime de aplicații care încep acest lucru în întreaga lume. Această idee duce la faptul că oamenii își închiriază spațiile parcului direct oamenilor. Această idee a fost lansată de Airbnb . care închiriază camere, apartamente sau case.

Aceste idei dau cu siguranță o rotire unei idei convenționale și o fac complet nouă și nouă. De asemenea, majoritatea întreprinderilor nu pornesc de la bun început chiar de la început, este nevoie de timp și atunci când se întâmplă, cu siguranță nu există o privire înapoi pentru proprietarii de afaceri.