Cele mai inteligente moduri de a utiliza un imprumut

Înainte de a începe să analizați ce presupun împrumuturile pentru întreprinderi mici, există lucruri de bază pe care trebuie să le cunoașteți. Primul lucru este să descoperiți exact cum veți folosi banii pe care îi primiți și cum îi veți plăti înapoi. Dacă nu planificați aceste lucruri cu atenție, împrumutul nu poate face nici măcar o schimbare pe termen lung. În 2016, am extins peste 795 milioane de dolari prin peste 133.000 de planuri * către întreprinderile mici în creștere prin Square Capital. Planul de dimensiuni medii a fost de aproximativ 6.000 de dolari. La începutul anului 2017, am cerut 7.000 de vânzători care au acceptat împrumuturi să ne spună cum și-au folosit finanțarea. Ceea ce am constatat a fost că 20% dintre acești vânzători erau împrumutați pentru prima dată, în timp ce 80% folosiseră în trecut Square Capital. Dintre acești împrumutați repetat, 66% și-au folosit planul pentru a finanța același scop comercial, în timp ce 34% l-au folosit pentru un scop nou.

Iată în ce au investit:

Inventar de achiziții

O mulțime de afaceri - 31% - își îndreaptă împrumutul către inventarul de cumpărare. În rândul comercianților cu amănuntul, acest număr a fost chiar mai mare, peste 60% folosind fondurile în acest fel. Folosirea unui împrumut pentru a cumpăra inventar este o modalitate bună de a ține scăderile sezoniere sub control, de a umple stocul sau de a încerca produse noi.

Achiziționarea de echipamente

Este relativ obișnuit ca întreprinderile mici să aibă nevoie de un împrumut pentru a finanța achizițiile mai grele. Al doilea mod cel mai popular pentru care a fost utilizat acest împrumut este de a face investiții de capital în echipamente. De fapt, 30% dintre companii utilizează fondurile Square Capital în acest fel.

Cheltuieli de zi cu zi

Conducerea unei afaceri și asigurarea că funcționează fără probleme este o sarcină costisitoare, ca să nu mai vorbim de consumul de timp. 17% dintre beneficiarii Square Capital își folosesc împrumuturile pentru a ajuta la acoperirea cheltuielilor zilnice asociate conducerii unei afaceri.

Refinanțarea sau plata altor datorii

Consolidarea diferitelor datorii poate fi o modalitate inteligentă de a utiliza finanțarea întreprinderilor mici. După cum se dovedește, 9% dintre beneficiarii Square Capital își folosesc avansul pentru a ajuta la achitarea altor datorii.

Marketing

Pentru a dezvolta o afacere, este vital să atragem noi clienți în ușă și să îi păstrăm loiali companiei. Fie că este vorba de rețele sociale, e-mail, evenimente sau mai multe mijloace de comunicare tradiționale, marketingul este una dintre cele mai bune modalități de a dezvolta o afacere. 6% dintre întreprinderi și-au folosit avansurile în marketing.

Este crucial să aveți un plan de joc pentru modul în care veți cheltui împrumutul pentru întreprinderi mici și cum veți rambursa. Poate că una dintre investițiile enumerate mai sus are mai mult sens pentru afacerea dvs., poate afacerea dvs. ar face cel mai bine cu produse noi sau cu o nouă campanie de marketing. Oricare ar fi aceasta, înainte de a aplica sau a accepta finanțarea întreprinderilor mici, asigurați-vă că vă gândiți la cel mai strategic mod de a o utiliza.

* Reprezintă o combinație de avansuri de numerar comerciale și împrumuturi prin Square Capital din ianuarie 2016 până în decembrie 2016.