Cele mai bune locuri de vizitat în Hong Kong

  • Duminică, 14 Martie 2021
  • Turism

Hong Kong este unul dintre cele mai vizitate orașe din lume datorită a tot ceea ce este de văzut și de făcut aici. Zgârie-nori înalți, restaurante excelente, cazinouri, cumpărături și alte lucruri au milioane de oameni care vin aici în fiecare an pentru distracție și emoție.

Dacă doriți experiența unei vieți, este important să vă gândiți să vizitați acest oraș pentru următoarea călătorie. Veți descoperi rapid că Hong Kong are o viață de noapte incredibilă, dar există ceva pentru fiecare membru al familiei aici.

 

Vârful Victoria

Vârful Victoria este un loc minunat pentru a merge la cumpărături și mâncare. Există câteva restaurante uimitoare în The Peak Tower și veți avea o vedere incredibilă asupra orașului din el.

Platforma de vizionare de 360 ​​de grade și Sky Terrace vă vor oferi o vedere panoramică completă asupra Hong Kong-ului, ceea ce merită călătoria. Puteți ajunge aici de la MTR Central Station sau Garden Road.

Portul Victoria & Symphony of Lights

Victoria Harbour este un loc frumos de vizitat în Hong Kong. Situat între Insula Hong Kong și Kowloon, acest port este locul perfect pentru a obține o vedere cu adevărat frumoasă a întregului oraș. Symphony of Lights este cel mai mare spectacol de lumină și sunet din lume și este un spectacol pentru primii cronometri.

Acest spectacol este pus la o muzică incredibilă pentru un spectacol pe care nu îl vei uita niciodată. Spectacolele se petrec la 8 pm în fiecare zi.

Plimbare in partea veche a orașului vechi

Dacă sunteți un mare fan al artei, cu siguranță veți dori să faceți Old Town Central Art Walk . Arta de stradă pe care o vei vedea dacă este cu adevărat impresionantă și un lucru de frumusețe. Există tot felul de lucrări de la numeroși artiști talentați, dintre care unele sunt din alte țări.

Dacă sunteți interesat de această atracție, veți dori pur și simplu să duceți Escalatorul central de nivel la Hollywood Road.

Satul de pescuit Tai O

Satul de pescuit Tai O are case care au fost construite în stâlpi pe râu, și este o viziune unică pentru turiști. Aici veți putea vorbi despre o frumoasă plimbare relaxantă peste podul de peste râu pentru a vedea aceste case interesante.

Există, de asemenea, câteva magazine și locuri de mâncare în zonă, așa că nu va trebui să mergeți foarte departe pentru a găsi ceva distractiv.

Turnul cu ceas

Turnul Clock a fost construit pentru prima dată în 1915 și are 44 de metri înălțime. În timp ce stația a dispărut, turnul de granit din cărămidă roșie este încă acolo. Acesta este de fapt un monument oficial, așa că cu siguranță nu merge nicăieri în curând.

Dacă doriți să vedeți una dintre structurile care definesc cu adevărat Hong Kong-ul modern, acesta este unul dintre cele mai bune locuri.