Locuri de vizitat in Hong Kong

  • Duminică, 18 Aprilie 2021
  • Turism
Locuri de vizitat in Hong Kong Locuri de vizitat in Hong Kong

Dacă doriți experiența unei vieți, este important să luați în considerare vizitarea acestui oraș pentru următoarea călătorie. Veți descoperi rapid că Hong Kong are și o viață de noapte incredibilă, dar există ceva pentru fiecare membru al familiei aici.

Vârful Victoria

Victoria Peak este un loc minunat pentru a merge la cumpărături și mâncare. Există câteva restaurante uimitoare în Turnul Vârfului și veți avea o vedere incredibilă asupra orașului.

Platforma de vizionare la 360 de grade și Sky Terrace vă vor oferi o vedere panoramică completă asupra Hong Kong-ului, ceea ce merită călătoria. Puteți ajunge aici de la gara centrală MTR sau Garden Road.

Victoria Harbour & Symphony of Lights

Portul Victoria este un loc frumos de vizitat în Hong Kong. Situat între Insula Hong Kong și Kowloon, acest port este locul perfect pentru a obține o vedere cu adevărat frumoasă asupra întregului oraș. Simfonia Luminilor este cel mai mare spectacol de lumini și sunete din lume și este un spectacol destul de mare pentru cei care primesc timp.

Acest spectacol are o muzică incredibilă pentru un spectacol pe care nu-l veți uita niciodată. Spectacolele au loc la ora 20:00 în fiecare zi.

Plimbare de artă din centrul vechi

Dacă sunteți un mare fan al artei, cu siguranță veți dori să faceți plimbarea de artă din centrul vechi . Arta stradală pe care o veți vedea dacă este cu adevărat impresionantă și este un lucru frumos. Există tot felul de lucrări de la numeroși artiști talentați, dintre care unii provin din alte țări.

Dacă sunteți interesat de această atracție, veți dori pur și simplu să luați scara rulantă centrală la Hollywood Road.

Satul de pescari Tai O

Satul de pescuit Tai O are case care au fost construite în piloni pe râu și este o priveliște destul de unică pentru turiști. Aici veți putea vorbi o plimbare relaxantă frumoasă peste podul peste râu pentru a vedea aceste case interesante.

Există, de asemenea, câteva magazine și locuri unde puteți mânca în zonă, așa că nu va trebui să mergeți prea departe pentru a găsi ceva distractiv.

Turnul cu ceas

Turnul cu ceas a fost construit pentru prima dată în 1915 și are o înălțime de 44 de metri. În timp ce stația a dispărut, turnul de granit din cărămidă roșie este încă acolo. Acesta este de fapt un monument oficial, deci cu siguranță nu va merge nicăieri în curând.

Dacă doriți să vedeți una dintre structurile care definesc cu adevărat Hong Kong-ul modern, acesta este unul dintre cele mai bune locuri unde puteți merge.

Templul Man Mo

Templul Man Mo este printre cele mai vechi temple taoiste din tot Hong Kong, iar interiorul este absolut incredibil. Acesta este un sit istoric foarte important și pe care va trebui să îl vizitați înainte de a vă întoarce acasă.

Este posibil ca acest templu să nu arate prea mult din exterior, dar interiorul este cu totul altă poveste. Stația centrală MTR vă poate duce aici, cu condiția să coborâți la ieșirea D2.