Locuri de vizitat in Hong Kong

  • Duminică, 15 Martie 2020
  • Turism
Locuri de vizitat in Hong Kong Locuri de vizitat in Hong Kong

Templul Omului Mo

Templul Man Mo este printre cele mai vechi temple taoiste din Hong Kong, iar interiorul este absolut incredibil. Acesta este un sit istoric foarte important și unul pe care va trebui s ail vizitezi înainte de a te întoarce acasă.

Este posibil ca acest templu să nu pară prea mult din exterior, dar interiorul este o cu totul altă poveste. MTR Central Station vă poate duce aici, cu condiția să ieșiți la ieșirea D2.

Piața Noaptea a Temple Street

Temple Street Night Market este cel mai bun loc din zonă pentru a face cumpărături și veți găsi o mulțime de lucruri diferite de vânzare. Aceasta este o piață extrem de populară cu turiști din întreaga lume și trebuie să găsiți ceva care vă place.

Există o mare varietate de articole, inclusiv haine, bijuterii, produse alimentare, electronice și multe altele.

Disneyland Hong Kong

Disneyland Hong Kong este un loc cu adevărat magic și locul perfect pentru a-ți duce familia atunci când vii în această țară pentru a le vizita. Acesta este parcul tematic care se află în spiritul Regatului Magic și există atât de multe de făcut și de văzut.

Există tot felul de magazine excelente, călătorii și atracții în acest loc, iar copiii dvs. nu vor dori niciodată să plece.

Ocean Park

Ocean Park este un alt parc tematic foarte distractiv care este potrivit și plăcut pentru oameni de toate vârstele. Există 40 de atracții și călătorii pe teme oceanice diferite pe care le puteți continua aici.

Aici veți putea vedea tot felul de animale marine, inclusiv lei de mare și delfini. Acesta este unul dintre cele mai populare parcuri marine din China și este ușor să vezi de ce atunci când vizitezi.

Ngong Ping 360

Ngong Ping 360 este o telecabină de pe insula Lantau. Un loc minunat de vizitat atunci când căutați iluminarea spirituală și o atracție incredibilă de care vă veți aminti mulți ani viitori.

Puteți vedea aici Marea statuie a lui Buddha Tian Tan Buddha . Este o statuie de bronz de 34 de metri înălțime a lui Buddha Shakyamuni.

 

Piața străzii Fa Yuen

Piața străzii Fa Yuen atrage o mulțime de oameni în fiecare zi din cauza tuturor locurilor grozave, unde se pot achiziționa haine, suveniruri, bijuterii lucrate manual și multe altele.

Când doriți să mergeți la cumpărături, acesta este unul dintre cele mai bune locuri de vizitat. Această piață în aer liber este de obicei ambalată, așa că fiți pregătiți să vă luptați prin mulțimi imense.

Lan Kwai Fong

Atunci când doriți să vă bucurați de viața de noapte interesantă pe care Hong Kong trebuie să o ofere, cu siguranță veți dori să faceți un punct de a vizita Lan Kwai Fong . Există aici tone de cluburi, restaurante și baruri pentru a vă distra.

Acesta este un paradis al vegetației oamenilor și este o zonă turistică foarte populară.