Ce trebuie sa stiti despre bicarbonatul de sodiu

Ce trebuie sa stiti despre bicarbonatul de sodiu Ce trebuie sa stiti despre bicarbonatul de sodiu

În timp ce mulți oameni sunt familiarizați cu bicarbonatul de sodiu ca ingredient de copt, acesta are de fapt multe utilizări practice în jurul casei, cu care probabil nu sunteți familiarizați. Am experimentat unele dintre cele mai bune hacks de bicarbonat de sodiu care sunt pe cale să vă facă viața mult mai ușoară, așa că pregătiți-vă să vă luați rămas bun de la ruperea băncii și a spatelui și salut la o viață mai simplă!

Probabil că nu ați știut niciodată acest lucru, dar bicarbonatul de sodiu amestecat cu apă poate fi cel mai bun mod de a vă curăța bacteriile de pe alimente. Tot ce trebuie să faceți este să așezați toate fructele și legumele într-un castron cu o lingură de bicarbonat de sodiu la două căni de apă și apoi curățați soluția.

Nu pierdeți timpul stresându-vă cu privire la petele murdare de pe covor și nici nu vă gândiți nici măcar o secundă la cheltuirea banilor pe un curățător scump de covoare atunci când tot ce aveți nevoie este bicarbonat de sodiu pentru a rezolva problema! Se toarnă niște bicarbonat de sodiu și apă fierbinte deasupra petei și se lasă să se înmoaie peste noapte. În cel mai scurt timp, covorul dvs. va fi proaspăt și nou și nu veți pierde niciun ban.

Apa de gură este exact ceea ce aveți nevoie pentru a rezolva problema respirației urât mirositoare, deoarece ajunge în locurile în care periuța de dinți ar putea să nu ajungă. Bicarbonatul de sodiu este un mod natural de a vindeca respirația urât mirositoare în timp ce ucide bacteriile în același timp. Doar amestecați o jumătate de linguriță de bicarbonat de sodiu cu apă și sunteți gata.

Deodorantul din bicarbonat de sodiu este o modalitate excelentă de a-ți menține corpul proaspăt și miroase bine. Cu bicarbonatul de sodiu, puteți evita, de asemenea, să introduceți substanțe chimice suplimentare în piele. Amestecă bicarbonatul de sodiu cu apă și poți crea o pastă pe care să o freci sub subsuori!