Ce se intampla cand copilul tau nu este cuminte la scoala

Ce se intampla cand copilul tau nu este cuminte la scoala Ce se intampla cand copilul tau nu este cuminte la scoala

În timp ce mulți părinți nu vor ști niciodată cum este, alți părinți se vor teme întotdeauna de telefonul temut de la școală care îi informează că copilul lor cu „problema” se comportă din nou. Chiar dacă tu și partenerul tău sunteți foarte relaxați, copilul dvs. poate alege să se exprime prin furie și furori. Unii copii se confruntă cu dificultăți în cadrul setărilor de grup, refuzând să coopereze până când își dau drumul. Acest lucru poate fi pentru a atrage atenția și poate fi doar o reacție impulsivă la ceva ce nu le place.

Indiferent de câte ori pot apela școlile, este ceva cu care este foarte greu să te obișnuiești. Profesorii vă pot suna pentru a avea întâlniri pentru a decide care este cel mai bun plan de joc pentru a verifica copilul „înapoi pe drumul cel bun”. Uneori, indiferent de intervențiile care se fac, nimic nu pare să ajute.

Cel mai bun plan de acțiune este să vă asigurați în primul rând că copilul nu este violent. Odată stabilit acest lucru, încercați să vă amintiți că profesorii sunt de partea voastră, deoarece încearcă să vă ajute. Odată ce te poți obișnui cu faptul că încearcă să te ajute, lucrurile pot merge mai departe.

Desigur, se poate simți că pedepsele sunt inutile și pot ajunge chiar la punctul în care sunt aproape a doua natură. Poate deveni foarte frustrant să știi că al tău este copilul care primește mereu probleme și că consecințele lor nu li se par nimic. Poate fi absolut epuizant.

Vă poate consuma viața și se poate adăuga la celelalte stresuri cu care trebuie să vă confruntați, precum slujba, căsnicia și ceilalți copii. Uneori se poate simți că încerci tot ce poți, dar nimic nu te ajută. Indiferent dacă terapia ei, dragostea dură, atenția suplimentară, multe discuții, schimbările în dietă, uneori este dificil să accepți că încercarea din răsputeri pare să nu ajute deloc.

Cel mai important lucru de reținut este că  se face cel mai bine, și , uneori , care va fi de ajuns, și , uneori , nu va, și că este total în regulă. Unii copii trebuie să-și dea seama singuri înainte de a-și schimba comportamentul.

Încercați să luați legătura cu alți părinți și să creați un sistem de asistență pentru dvs., deoarece în vremurile grele să aveți oameni în care să vă sprijiniți este un instrument incredibil. Doar dacă ai pe cineva care este dispus să asculte și să afirme că da, faci tot posibilul, poți face minuni. Amintiți-vă întotdeauna să aveți grijă de dvs.