Deci, copilul tau are gripa

Îngrijirea unui copil bolnav, în special în timpul sezonului de răceală și gripă, când vă luptați singuri cu acești germeni, poate fi stresantă și simțiți că este imposibil să treceți. Copiii au nevoie de mult mai multă dragoste și confort atunci când sunt bolnavi decât adulții, ceea ce este de înțeles, deoarece sunt doar copii. Cum vă puteți asigura că faceți tot ce puteți pentru a vă îngriji copilul care este bolnav acasă de la școală, în afară de a-l duce la medic pentru a primi medicamente? Am compilat o listă de modalități de a ne asigura că cei dragi sunt confortabili în timp ce luptă împotriva gripei în acest sezon.

 

Păstrați camera lor ventilată

Fie că este menținerea ușii deschise sau menținerea ferestrei deschise, dacă nu este prea rece afară, o aerisire adecvată în dormitorul lor va ajuta mai mult decât v-ați da seama vreodată să le puneți din nou în picioare. Când se așează în pat, respirând același aer plin de germeni toată ziua, asta va ști tot corpul lor. A avea aer proaspăt circulând prin camera lor este o modalitate excelentă de a scoate germenii și de a le permite să respire un aer bun pentru o vreme. Menținerea prea caldă a camerei copilului dvs. îi va lăsa probabil să se simtă și mai rău dacă se luptă deja cu o febră încăpățânată.

Păstrați-le hidratate

Acesta este unul, dacă nu chiar, cele mai importante lucruri de reținut atunci când aveți grijă de un copil cu gripă. Nu este neobișnuit ca un copil să-și piardă pofta de mâncare în timp ce este bolnav, dar, în loc să se concentreze pe a-i face să mănânce, se concentrează pe a le oferi o mulțime de băuturi hidratante, cum ar fi apa sau ceva cu electroliți în interior. După prima sau a doua zi de boală, ar trebui să începeți să încercați să-i încurajați să mănânce cantități mici de alimente blande, dar la început, asigurați-vă că vă concentrați asupra hidratării.

Dă-le timp să se odihnească

Nu există o cantitate prea mare de somn pentru un copil bolnav. Dacă copilul dumneavoastră are nevoie să doarmă toată ziua, lăsați-l. Nu este momentul să încercăm să-i menținem treji și alertați, deoarece corpul lor se va vindeca mult mai ușor atunci când are odihna adecvată de care are nevoie pentru a se reseta și pentru a elimina boala. Dacă copilul tău are nevoie de ajutor sau dorește confort în timp ce adoarme, citește-i o poveste sau pune-i o carte audio pentru ei. Recuperarea după gripă sau orice altă boală sezonieră poate fi ajutată mult cu un pic de dragoste și confort; a sta cu copilul tău și a citi cu voce tare cartea lor preferată, în timp ce se opresc, poate face o lume diferențială pentru ei.