Copilul dumneavoastră are pielea uscată?

Copilul dumneavoastră are pielea uscată? Copilul dumneavoastră are pielea uscată?

Există multe tipuri de băi și este important să o alegeți pe cea mai potrivită pentru tipul de piele. Dar atunci când faceți o baie pentru copilul dvs., trebuie să fiți foarte atenți la faptul că copiii au pielea extrem de sensibilă.

Aceasta înseamnă că nu puteți utiliza niciun produs care poate fi chiar ușor dur pentru piele. Deci, ce fel de produse ar trebui să utilizați? Ei bine, vă recomandăm o baie cu fulgi de ovăz .

Așa este, o baie cu fulgi de ovăz. Deși acest lucru poate suna extrem de absurd, dar cu siguranță face minuni pentru pielea moale a bebelușului.

Indiferent dacă copilul dumneavoastră suferă de mâncărime pe piele sau anumite afecțiuni ale pielii, cum ar fi eczeme, această baie ar elimina toate acele neplăceri și ar calma în mod eficient pielea.

Înainte să vă grăbiți la baie și să aruncați ovăz laminat în cadă, să știți că există într-adevăr un mod adecvat de a prepara o baie de fulgi de ovăz, deoarece trebuie să fim, de asemenea, atenți la instalațiile sanitare.

Ai avea nevoie de un singur ingredient care să-ți facă baie pentru tine și care se numește făină de ovăz. Acesta este extrem de praf și, prin urmare, se dizolvă foarte ușor în apă, oferindu-vă o textură asemănătoare laptelui, care se simte foarte matasos la atingere.

Această pulbere de fulgi de ovăz se numește fulgi de ovăz coloidali, dar este bine dacă nu reușiți să o găsiți în magazin, deoarece o puteți face și acasă. Tot ce aveți nevoie este o cană plină cu ovăz crud, pe care trebuie să o măcinați într-o râșniță de cafea (care nu are cafea reziduală în ea, evident).

Puteți utiliza, de asemenea, un robot de bucătărie sau chiar un blender pentru acest proces, cu toate acestea, asigurați-vă că are suficientă putere pentru a transforma ovăzul într-o pulbere extrem de fină. Puteți testa textura pulberii amestecând o lingură într-o ceașcă plină cu apă și, dacă se confruntă cu dificultăți de dizolvare, trebuie să o puneți din nou în râșniță până când se face.

Realizarea acestei băi este cu siguranță ușoară. Mai întâi, umpleți cada, dar asigurați-vă că temperatura apei este ușor pe partea mai caldă, aproximativ 100 de grade în Fahrenheit, dar nu prea caldă (mai mult de 115 grade), deoarece aceasta poate provoca opărirea pielii copilului, deoarece este prea sensibil la schimbările de temperatură

În timpul procesului de umplere a căzii, trebuie să adăugați o ceașcă de fulgi de ovăz coloidal pe care o aveți și să începeți să o amestecați.

Textura apei ar trebui să înceapă să se simtă mătăsoasă în acest moment, iar când făina de ovăz este complet amestecată, atunci baia copilului dvs. este gata să se înmoaie timp de aproximativ 15 până la 20 de minute.

Clătiți copilul după aceea cu apă proaspătă, uscați-l și aplicați un agent de etanșare pe piele, ca un emolient , la aproximativ trei minute după aceea, care ar asigura că umezeala nou dobândită nu se pierde în atmosferă.