Ce parfum să-ți alegi în funcție de personalitate?

Ce parfum să-ți alegi în funcție de personalitate? Ce parfum să-ți alegi în funcție de personalitate?

Dacă ești ca mine, înseamnă că ai un parfum preferat pe care îl folosești tot timpul, de care nu te poți despărți nici în cele mai bune momente, ale cărei note le-ai putea recunoaște și cu ochii închiși. Dacă totuși ești ceva aventurieră, înseamnă că îți place să te joci cu miresmele, își place să asortezi parfumurile în funcție de starea de spirit pe care o ai, în funcție de hainele pe care le porți șamd. Indiferent din care categorie ai face parte, parfumul care îți aduce cea mai mare plăcere spune o adevărată poveste despre tine, despre personalitatea ta. Hai să vedem care e.

Un parfum floral, fresh – parfumul tău este la fel de clasic ca și tine. Potrivit pentru o zi de business, la fel ca și pentru o zi în parc alături de cei dragi. Tonuri ce caracterizează un spirit cu picioarele pe pământ, ordonat, mereu la curent cu ce se întâmplă. O mireasmă ce nu îmbătrânește niciodată și nici nu iese din trenduri. În urma ta lași mirosul unei câmpii întregi, care vor face oamenii să te țină minte o zi întreagă.

Un parfum lemnos, aromatic – ești o fire relaxată, căreia nu îi place să se streseze prea mult cu normele impuse de societate, ci preferi mai degrabă să îți urmezi propriile reguli. Preferi hainele confortabile decât cele office care nu te fac să te simți în largul tău. Ești o persoană naturală, caracterizată de simplitate, cu o personalitate puternică.

Parfum oriental, puternic floral – îți place să provoci lumea, cât și pe tine, îți place să ieși mereu în evidență și să atragi toate privirile. Îți plac culorile aprinse, accesoriile multe și voluminoase. Ești o persoană atrăgătoare ce atrage toate privirile din orice încăpere. Nu te dai în lături de la nimic nou, nimic exotic și preferi să ieși din tipare decât să cazi în riscurile monotoniei.

Parfum gourmand – numai un spirit rebel ar putea purta cu brio astfel de miresme îmbietoare. Nu ești o fire convențională și nu îți place să faci sau să alegi ceea ce alege toată lumea. Nu te îmbraci la fel ca restul, iar moda nu îți dictează stilul, ci tu dictezi moda zi de zi. Poți purta nuanțe metalice, fie că e vorba de haine sau de accesorii.

Parfum strict floral – chiar dacă la prima vedere poți părea o conformistă, de fapt ești o persoană cu un suflet mare, căreia îi pasă extrem de mult de cei din jur. Îmbrățișezi fără teamă latura ta feminină și nu regreți să o pui în evidență cu fiecare ocazie, fie că e vorba de haine sau de parfumurile pe care le alegi. Ești o fire delicată, blândă, romantică. În urma ta lași efectiv vise, ofturi și gânduri.

Parfumuri citrice – ești o persoană elegantă, mereu în pas cu moda, chic. Îți place să porți haine de calitate, și preferi ca și parfumurile alese să reflecte acest lucru. Ești atentă până la cele mai mici detalii și mereu arăți la patru ace, indiferent de ocazie. Parfumurile din citrice caracterizează o personalitate stilată, cu mult șarm.

Astfel, ce spune parfumul ales despre personalitatea ta? Și mai mult de atât, te regăsești în micile descrieri, sau preferi să îți dictezi tu spiritul? Dacă vrei mai multe aventuri din lumea parfumurilor, pe Crazy-Deals.ro vei găsi un cod reducere Notino ce te va duce direct în mrejele celor mai interesante, calitative și îndrăznețe parfumuri, pentru experiențe noi.