Testere parfum versus parfumuri de brand oficial

Te intrebi care este diferenta intre un parfum de brand si un tester? Iata informatiile pe care le cauti.

Multi clienti se bucura si prefera testere parfum in locul parfumurilor originale, deoarece considera ca notele sunt mai durabile si mai saturate. Altii raman nemultumiti si isi impartasesc parerea. Unde este adevarul?

Exista mai multe opinii si teorii pe aceasta tema.

Ce inseamna testere parfum?

Testerele sunt parfumuri originale, care sunt adesea oferite intr-un ambalaj exterior, fara eticheta sau celofan. Testerele sunt cel mai adesea produse in cea mai mare gama de parfumuri de brand. Ambalajul cel mai utilizat este cel de 100ml, dar poate varia si la 50 ml, 70, 90 etc. Scopul acestui produs este de a arata si prezenta mirosul inainte de a fi achizitionat din magazinul de parfumuri sau centrele comerciale mari. De obicei, testerele parfum nu sunt de vanzare, dar uneori pot fi oferi in reteaua de distributie si vanzari. Fiecare tester contine 100% lichid de parfum original, identic in compozitie cu parfumul ambalat oficial.

Cum faci diferenta intre testere parfumuri si parfumuri oficiale?

Este foarte simplu. Cand cumperi parfumuri online, citeste descrierea. Multe din aceste produse sunt descrise ca fiind testere parfum sau produsul are un pachet de culori. Testerele sunt la fel de cautate ca si parfumurile oficiale si le poti gasi in magazinele de profil online sau clasice. Daca vei cumpara parfum fara ambalaj, cel mai probabil acesta va fi un tester. Parfumurile oficiale au ambalaje de marca si un pret diferit. In mod normal sunt mai scumpe decat testerele.

 

Care este diferenta intre parfum si tester?

Din perspectiva marketingului, diferenta dintre tester si parfumuri este vizibila la ambalaj. Parfumul are un ambalaj oficial, iar testerul nu. Testerele contin acelasi lichid de parfum, dar adesea sunt vandute fara ambalaje de lux. Este posibil, uneori sa le gasesti fara dop sau etichete, dar cu ambalajul oficial.

Testerul rezista mai bine decat parfumul oficial?

Fiecare tester rezista la fel de mult ca parfumul. Durabilitatea parfumurilor si testerelor este aceeasi, dar depinde si de modul in care sunt pastrate. Daca faci un experiment si lasi un parfum si un tester in poseta, fata capace timp de peste o luna de zile, vei simti diferenta in ceea ce priveste longevitatea lor. Acest lucru se  intampla pentru ca parfumul lichid isi pierde intensitatea cand nu este pastrat corect. De ce sa cumperi testere parfum? Pentru ca au un pret mic!