De ce sa investesti intr-un ceas de brand

Tot mai multa lume alege sa investeasca intr-un ceas de brand. Insa, cei care nu au un buget foarte mare, se vor reorienta adesea catre site-urile si magazinele de unde pot achizitiona replici mult mai ieftine sau ceasuri concepute destul de similar cu cele ale marilor branduri.

Deseori apare si intrebarea - sunt ceasurile de brand un moft sau o necesitate?

Noi am spune ca ceasurile de brand vizeaza ambele categorii, in functie de cum iti doresti sa le privesti.

 

Chiar daca aceste geasuri de la branduri precum Fossil, Michael Kors, Karl Lagerfield etc au un cost destul de ridicat, designul acestora este cu adevarat deosebit. Mecanismul este de altfel unul extrem de bine gandit, astfel incat ceasurile sa-si pastreze functiile si durabilitatea pe termen lung.

Atunci cand te razgandesti asupra unei astfel de achizitii sau cand ceasul de brand nu mai prezinta un interes major ca sa poata fi purtat, il poti revalorifica la un pret destul de generos.

La polul opus se afla ceasurile de pretutindeni, accesibile, care nicicum nu vor avea aceeasi durabilitate, dar nici nu vor putea fi revandute cu usurinta la preturi mari. Asta pentru ca toti cei pasionati de accesorii de brand sau de astfel de ceasuri, cunosc toate caracteristicile pe care le are un ceas original.