Cum să stilizezi treningurile într-o ținută pentru serviciu?

Cum să stilizezi treningurile într-o ținută pentru serviciu? Cum să stilizezi treningurile într-o ținută pentru serviciu?

Recent, elemente de styling lejere au fost văzute din ce în ce mai des în ținute pentru serviciu.

Asta pentru că au fost apreciate comoditatea și confortul unor astfel de haine, iar croiurile rezultate pot fi ușor combinate cu accesorii elegante.

Treningurile nu mai sunt asociate doar cu o sală de sport sau cu o după-amiază leneșă pe canapea, ci au devenit îmbrăcăminte la modă și stilată de zi cu zi, chiar și pentru serviciu.

Cum să combini haine de trening între ele și la ce să acorzi atenție atunci când îți creezi look-ul pentru muncă în acest climat?

Croiul tonificat și potrivirea culorilor – acordă atenție acestor lucruri

Atunci când stilizezi treninguri pentru serviciu, merită să afli dacă un astfel de look nu va intra în conflict cu codul vestimentar general stabilit.

Codul vestimentar este un stil de îmbrăcare obligatoriu la locul de muncă și trebuie respectat cu strictețe de către fiecare angajat.

Se potrivește naturii funcției deținute și profesionalismului afacerii.

Dacă ai mână liberă să porți orice haine la serviciu sau regulile în vigoare permit haine mai lejere, de exemplu stilul smart casual, poți alege cu ușurință un trening pentru fiecare zi. Totuși, pentru a evita o situație neplăcută, ar trebui să renunți la pantaloni generos de largi, la hanorace oversize cu imprimeuri colorate sau la cele cu glugă.

Un hanorac simplu cu pantaloni de jogging va fi perfect pentru stilizările feminine.

Poți asorta cu ușurință pantofi eleganți, de exemplu, lords sau pompe, și poți pune deasupra un trenci la modă și o geantă elegantă.

Treningurile de damă la modă în seturi sunt, de asemenea, potrivite pentru muncă - este important să aibă un croi simplu, nu prea larg și culori discrete - de preferință monogam. Un astfel de set poate fi îmbogățit cu o jachetă de piele neagră și pantofi sport într-o culoare neutră, de exemplu alb.

Stilul liber câștigă popularitate - cum să-l folosești în fiecare zi?

Datorită posibilității de a asorta articole sport din garderobă în stilizări de zi cu zi, poți crea cu succes noi combinații care să îți sublinieze perfect stilul și să îți ofere confort zilnic. Confortul în timpul zilei este extrem de important, mai ales la locul de muncă, când ești expusă la stres și îți petreci cea mai mare parte a zilei acolo.

Hainele confortabile te vor ajuta să rămâi confortabilă și nu îți vor restricționa mișcările, datorită cărora te vei putea concentra pe muncă fără distrageri inutile.

Un astfel de stil mai lejer este, de asemenea, foarte la modă și se vede și în exemplele vedetelor – din ce în ce mai des vedem vedete îmbrăcate în stilizări elegante alături de elemente sportive de îmbrăcăminte sau încălțăminte.

Adidașii sau cardiganele se poartă cu rochii aerisite și chiar tocuri înalte cu pantaloni de trening.

Ce joacă un rol uriaș și universal aici sunt topuri dama - poate fi folosit ca bază pentru stilizarea de zi cu zi a hanoracului. Pantaloni comozi, din material textil însoțiți de un top de damă, pantofi sport și jachetă - stilul perfect pentru cei cărora le place confortul.

Un astfel de top simplu poate sublinia perfect stilizarea, făcându-l să capete un caracter nou, sportiv, păstrând în același timp eleganța și clasa datorită resturilor de accesorii.

Atunci când creezi seturi de zi cu zi trebuie însă să fii atentă, ținând cont de natura ocaziei (evită excesul de formă față de conținut).