Ce aptitudini ai nevoie pentru a trece testul la angajare

Daca tocmai urmeaza sa dai primul tau test pentru a te angaja in domeniul mult dorit, cel mai probabil urmeaza sa te confrunti si cu o parte teoretica sau practica, respectiv un test sau mai multe, care sa ateste abilitatile tale si compatibilitatea cu postul. Insa, pentru a trece testul cu succes, trebuie sa stii ca sunt indispensabile o serie de aptitudini fara de care sansele de angajare scad simtitor.

Iata care sunt acestea.

 

l  Atentia la detalii

Angajatorii pun foarte mare accent pe cat de rapid poti raspunde unor solicitari, cum faci lucrurile in timp util, adica cat de bine esti organizat si cat de repede poti surprinde o serie de lucruri ce-ti pot afecta productivitatea in timp util pe care, dupa posibilitati,sa le si elimini.

 

l  Disponibilitate vasta

Foarte multe locuri de munca impun o oarece flexibilitate, ceea ce inseamna ca poti fi nevoit sa lucrezi uneori dupa program chiar si fara plata (sau una modica) sau sa fii solicitat in momentele tale libere. Acest criteriu poate fi o aptitudine definitorie.

 

l  Asteptari reale

Ne-am dori cu totii venituri mari, insa trebuie sa fim constienti ca dincolo de experienta ce-ti poate asigura atat locul de munca, cat si un bonus salarial, asteptarile trebuie sa fie pe masura postului si/sau a nivelului de trai dintr-o tara.