Sa ne mutam sau nu impreuna, testul Bucatariei

Sa ne mutam sau nu impreuna, testul Bucatariei Sa ne mutam sau nu impreuna, testul Bucatariei

Bucataria

Fa o vizita la bucatarie si cauta sa vezi elementele suspecte.

Cateva elemente ale anchetei:

Frigiderul

Este gol? Inseamna ca el nu prea sta pe acasa, insa to asteapta pe tine ca sa-I umple...

Este plin cu pliculete de mustar? Inseamna ca are un abonament la Pizza Hut pe care it plteste in fiecare luna, o data cu cel pentru HBO. Singuratate, singuratate...

Sau poate frigiderul este plin cu iaurturi de sofa? Poate ca mama lui este o feminista inflacarata, on o tipa hippie - in stilul John Lennon - care ii face cumparaturile "copilasului". El nu poate suferi iaurtul cu sofa insa nu indrazneste sa-i spuna. Daca nu cumva au ramas de la "fosta" care I-a parasit nu de mult si isi continua regimul in alta parte...

"Decorul"

Nu este nici o cutie de cafea in dulapurile din bucatarie desi el bea cafea tot timpul? Inseamna ca isi bea cafeaua la cafeneaua din colt sau nu doarme niciodata la el acasa.

Nu are vase, in schimb zaresti niste sufertase? Nimic mai clar: merge la mama lui in fiecare duminica si isi aduce mancare pentru toata saptamana.

Are vase desperecheate? Traieste singur de mult timp. Cand era student, era dintre cei care isi fac serviciul de masa din tacamuri adunate de prin alte locuri.

Are vase dragut colorate si care se asorteaza cu perdelele? "Fosta" si-a lasat urmele in apartament.

Chiuveta din bucatarie

Nu se vad resturi vechi de paste agatate in sita de scurgere? Nici cateva boabe de mazare pe fundul chiuvetei? Esti sigura? In acest caz ai dat peste o minune de barbat, care dimineata va pregati cafeaua pentru voi si sucul de portocale pentru copii.

Masa

Patru scaune in jurul unei mese dragute? Esti sigura ca nu iti ascunde copiii dintr-o casatorie anterioara?

Pe masa se afla un maldar de hartii si o cana de cafea goala? Inseamna ca lucreaza noaptea.