Cat de sigure sunt aplicatiile keyboard de pe smartphone

Tastatura poate fi una dintre cele mai importante alegeri pe care le faceti pe telefon. Ele vor forma viteza si precizia cu care folositi telefonul pentru a comunica si deoarece tastatura poate vedea tot ce introduceti, de la parole la numerele de cartilor de credit, este important sa aveti o tastatura in care aveti incredere.

Atat Android cat si iPhone, va permit sa inlocuiti tastatura standard cu o terta parte. Prin insasi natura sa, o tastatura are acces complet la tot ceea ce tastati pe ea – de la mesaje private la parole si numere de carti de credit. Unele dintre datele tastaturii sunt adesea trimise prin internet, unde pot fi furate de dezvoltatorul tastaturii. Acestea ofera de obicei caracteristici mai bune, emoji, mai multa personalizare sau o experienta de scriere mai rapida si mai buna.

Cand aveti incredere intr-o tastatura terta parte, veti oferi unei aplicatii un nivel foarte profund de acces la telefon, inclusiv tot ce introduceti. Trebuie sa luati serios in considerare daca aveti incredere in compania care creeaza tastatura pentru a va proteja in mod responsabil datele si pentru a va proteja efectiv serverele.

Inca de la introducerea Smartphone-ului, am inceput sa le folosim mai mult pentru chat decat pentru tastare. De aceea, avem nevoie de tastaturi avansate si rapide pe smartphone-urile noastre. Daca nu sunteti multumit de tastatura inclusa pe dispozitivul dvs., puteti descarca o tastatura terta parte pe dispozitivele Android.

O aplicatie ideala pentru tastatura ar trebui sa fie usor de folosit si sigura in acelasi timp. Prin urmare, enumeram cele mai bune aplicatii Android de tastatura din 2021 care ofera cea mai buna securitate.

Top 10 tastaturi Android

Swiftkey

Gboard

Go keyboard

GIF Keyboard by Tenor

Touchpal Keyboard

Ginger Keyboard

Slash Keyboard

Fleksy

Minuum

Chrooma Keyboard

Cand utilizati o tastatura terta parte, acceptati un anumit nivel de risc, deoarece orice problema cu serverele tastaturii va poate cauza probleme. Deci depinde de dvs. ce decideti: folositi o tastatura terta parte care merita acest risc.