Cum sa maresti memoria RAM a unui smartphone

Vom impartasi un truc interesant care va va ajuta sa mariti memoria RAM pe dispozitivul dvs. Android. Da, este posibil, puteti face acest lucru urmand metoda simpla de mai jos.

Va confruntati cu probleme pe dispozitivul Android, din cauza memoriei RAM extrem de scazuta si in imposibilitatea de a rula jocuri, aplicatii si chiar pentru a efectua multitasking eficient. Atunci, acest articol este pentru dvs. Știm ca nu toata lumea isi poate permite sa cumpere telefoane performante si se confrunta cu aceasta problema datorita dimensiunii RAM si procesorului.

Deci, va oferim cateva trucuri interesante care va vor ajuta sa cresteti RAM-ul pe dispozitivul dvs. Android. Urmati pasii de mai jos pentru a afla despre acest lucru.

Limitati widget-urile si imaginile de fundal viiWidget-urile si imaginile de fundal live sunt atat de lacomi cand vine vorba de utilizarea RAM. Asadar, amintiti-va sa limitati numarul acestora in vigoare pentru a optimiza memoria disponibila curenta.

Dezactivati aplicatiileUnele aplicatii utilizeaza RAM, chiar daca acestea nu sunt utilizate in prezent, astfel incat sa obtineti toate dezavantajele folosirii inutile a RAM-ului. Organizarea aplicatiilor care ar trebui si nu ar trebui sa ruleze in fundal poate necesita timp, dar merita pentru a imbunatati performanta smartphone-urilor.

Dezactivati animatiileAnimatiile adesea fura RAM si sunt destul de neesentiale; puteti sa le gestionati in optiunile dezvoltatorului. Pentru a activa optiunile pentru dezvoltatori de pe dispozitiv, accesati Setari, apoi Despre telefon si apoi apasati pe numarul de constructie de aproximativ sapte ori pana cand va anunta ca ati devenit dezvoltator.

Verificati compatibilitatea dispozitivuluiInainte de a utiliza ROEHSOFT RAM Expander, va trebui sa verificati daca dispozitivul dvs. este compatibil. Descarcati MemoryInfo & Swapfile Check. Porniti aplicatia si acordati drepturi SuperUser. Faceti clic pe „Incepeti testul ramexpander aici” in partea de jos a ecranului. Selectati cardul SD sau cardul Ext SD. Apoi apasati pe „Clic pentru rezultate”. Daca apare „Felicitari”, dispozitivul dvs. este compatibil cu aplicatia extensie RAM!