iPhone 8 Plus are cea mai buna camera de smartphone

Recent, gigantul tehnic Apple a introdus dispozitivul sau cel mai revolutionar, iPhone X si impreuna cu iPhone X a introdus, de asemenea, iPhone 8 si iPhone 8 Plus.

Ei bine, trebuie sa recunoastem ca Apple si-a schimbat strategia si a incercat ceva nou cu iPhone X. Mentine dimensiunea similara a iPhone-ului traditional, dar cu un ecran mai mare. Partea frontala a iPhone-ului X este complet ocupata de ecran si nu are butoane.

Recent, am raportat ca noul chipset A11 Bionic al iPhone-ului bate toti concurentii. Niciun telefon Android nu a reusit sa se apropie de noul chipset A11 Bionic al iPhone-ului. Chiar si propriul Apple MacBook Pro nu a reusit sa se potriveasca cu viteza chip-ului A11 Bionic al iPhone-ului. Acum, iPhone 8 si iPhone 8 Plus bate toate dispozitivele high-end in testul camerei.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus are cea mai buna camera de smartphone

Fara a fi surprinzator, noul iPhone 8 are o camera de inalta calitate, iar iPhone 8 Plus are cea mai buna camera pe piata smartphone-urilor. DXOMark, specialist in camere foto, spune ca gigantul tehnic Apple’s iPhone 8 Plus are cea mai buna camera de pe piata smartphone-urilor.

Serviciul este recunoscut pentru furnizarea celor mai riguroase teste hardware, folosind instrumente de laborator la nivel de industrie in cadrul analizelor. In acest fel, reuseste sa completeze baza de date de referinta, facand-o mai cuprinzatoare pe baza a mii de rezultate de testare deja efectuate.

Permiteti-mi sa va spun ca noul chipset A11 Bionic al lui iPhone bate toti concurentii. Niciun telefon Android nu a reusit sa se apropie de noul chipset A11 Bionic al iPhone-ului. Chiar si propriul Apple MacBook Pro nu a reusit sa se potriveasca cu viteza chip-ului A11 Bionic al iPhone-ului.

Acum, dupa testarea iPhone 8 si iPhone 8 Plus, rezultatele arata ca exista un nou lider pe podiumul camerelor din segmentul smartphone-urilor.

DxOMark a declarat: „Apple iPhone 8 Plus are un sistem de camere video cu adevarat demne de un telefon high-end. Are cea mai buna performanta pe o camera mobila pe care am testat-o”.

Actualizarile camerelor – o camera principala cu unghi mare de 12MP (cu un senzor cu iluminare din spate (BSI) si un obiectiv f / 1,8) si o camera de 12 MP (cu lentila f / 2,8) – au imbunatatit calitatea in toate categoriile. IPhone 8 Plus obtine note exceptional de mari in ceea ce priveste calitatea imaginii Zoom si calitatea Bokeh, doua categorii noi pe care DxOMark tocmai le-a adaugat la sistemul sau de notare.