Ce trebuie sa stiti despre iPhone X

Prezentarea noilor modele de iPhone se afla inca in memoria noastra, mai ales pentru ca intreaga lume inca vorbeste despre asta. Stirile au fost, fara indoiala, surprinzatoare in ceea ce priveste iPhone X.

Pe de alta parte, a generat multe controverse cu privire la noul telefon futurist Apple, mai ales in ceea ce priveste pretul sau noul mod de deblocare.

Lipsa butonului, noua interfata de tragere

Noutatea care i-a uimit pe oameni este probabil absenta butonului din partea din fata a telefonului. Noile aplicatii iPhone X pot fi inchise prin gesturi, deoarece acestea vor fi suficiente pentru ca oamenii sa-si traga degetul din partea de jos a ecranului in sus pentru ca aplicatiile sa se inchida. Vor exista si alte gesturi, cum ar fi glisarea in stanga, pentru a deschide bara de notificare.

Absenta unui buton fizic va fi ceva ce multora le va lipsi, desi dezvoltatorul iPhone considera ca este un pas necesar spre viitor.

Face ID 

Compania iPhone asigura ca aceasta metoda este mult mai sigura decat metoda de amprenta, dar exista suspiciuni ca acesta poate fi deblocat cu o fotografie.

Ecran fara margini, telefon de cristal

Ecranul va ocupa intreaga fata deoarece nu va avea magini. Apple sustine ca acesta este cel mai rezistent ecran pe care l-a avut un telefon pana in prezent. Absenta marginilor ar putea face ecranul mai nesigur, desi nu este ceva care poate fi confirmat cu o securitate completa.

Maimute si unicorni care se misca in ritmul fetei tale

Incorporarea animoji ar trebui sa fie, fara indoiala, noutatea, deoarece nimeni nu s-ar fi asteptat la un lucru similar. Animoji este un nou sistem prin care Apple va permite utilizatorilor sa faca emoji clasic sa se exprime ca persoana.

Cat costa? Controversa asupra pretului …

Cel mai controversat subiect Apple a fost probabil pretul. In timp ce in Statele Unite ar putea incepe de la 999 dolari, in alte tari, pretul ar putea fi intre 1100 si 1300 de dolari sau chiar mai mult, fara indoiala o mica avere pentru aceste vremuri, mai ales tinand seama de faptul ca exista mai multe optiuni ieftine care sunt la fel de bune.