Cashout la pariuri sportive:ce este și ce avantaje oferă pariorilor!

  • Miercuri, 11 Decembrie 2019
  • Sport
Cashout la pariuri sportive:ce este și ce avantaje oferă pariorilor! Cashout la pariuri sportive:ce este și ce avantaje oferă pariorilor!

Unul dintre avantajele celor care aleg să joace la pariuri pe internet de la calculator sau de pe telefon sau tabletă este opțiunea Cashout. Dacă vrei să afli ce reprezintă aceasta și ce avantaje oferă ea pariorilor afli dacă vei citi în continuare acest articol.

Unul dintre avantajele celor care aleg să joace la pariuri pe internet de la calculator sau de pe telefon sau tabletă este opțiunea Cashout. Dacă vrei să afli ce reprezintă aceasta și ce avantaje oferă ea pariorilor afli dacă vei citi în continuare acest articol. 

Ce este Cashout-ul?

Denumită și Early Cashout la Fortuna România este o funcție cu ajutorul căreia poți închide un pariu oricând dorești. Bine, nu chiar oricând, dar în cele mai multe cazuri. Astfel te acoperi dacă un pariu nu decurge așa cum trebuie sau, din contră, dacă totul este în grafic și nu vrei să mai stai cu emoții poți închide de asemenea biletul.

Poți închide un bilet dacă nici un pronostic de pe el n-a fost pierdut. De asemenea, opțiunea va fi disponibilă atâta timp cât toate pariurile de pe bilet sunt disponibile în oferta casei de pariuri. 

Dacă de exemplu joci un bilet cu 4 pronosticuri și la unul dintre ele ai peste 2.5 goluri și meciul este început iar tipul de pariu este blocat nu vei putea activa funcția CashOut.

Avantajele funcției CashOut 

După cum am menționat și mai sus există 2 variante în care poți utiliza funcția și acestea sunt și avantajele lor. 

  • Te acoperi dacă meciul nu decurge cum te așteptai - ai pariat peste 2.5 goluri pe un meci, urmărești partida și vezi că în prima jumătate de oră jucătorii nu prea au chef de joc și ocaziile de poartă lipsesc. În acest caz închizi pariul pentru o sumă mai mică decât cea pariată. Astfel acoperi o parte din miză și nu riști s-o pierzi pe toată. 
  • Ai prins câteva pariuri de pe bilet și nu mai vrei să stai cu emoții - să zicem că ai un bilet jucat cu 10 RON și câștig eventual 500 RON. Câștigi primele 4 pariuri, au mai rămas 2 și afli că la unul dintre ele antrenorul echipei pe care ai pariat va menaja 2-3 jucători importanți. În acest caz vei putea închide pariul și te vei mulțumi cu câștigul mai mic decât cei 500 RON pe care-i aveai în mod normal. 

Concluzia ar fi că funcția CashOut este de mare ajutor atâta timp cât te folosești cu cap de ea. Nu prea este indicat să închizi un bilet rămas într-un pronostic dacă nu se întâmplă nimic notabil înainte de meci care să-ți dea peste cap pariul ales.