Cum alegi agenția de pariuri online potrivită în 2023?

  • Joi, 2 Februarie 2023
  • Sport
Cum alegi agenția de pariuri online potrivită în 2023? Cum alegi agenția de pariuri online potrivită în 2023?

Pasiunea pentru pariuri sportive îi apropie pe unii oameni, dar gusturile lor pot fi diferite. Preferințele variază în funcție de sporturile pe care aleg să parieze, selecțiile preferate și funcțiile speciale de care profită.

 

În momentul de față, pe piața din România sunt peste 30 de operatori licențiați de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN) la care utilizatorii pot paria în deplină legalitate și siguranță. O pot face într-un mediu responsabil, în care au certitudinea că toate tranzacțiile sunt efectuate în deplină siguranță. 

Având în vedere faptul că numărul operatorilor este destul de mare, cum poți face însă alegerea potrivită? Cum să alegi cea mai bună agenție de pariuri online pentru tine? În rândurile următoare poți găsi câteva sfaturi de care să ții cont înainte să faci această alegere. 

Interesează-te ce cote oferă pentru sporturile tale preferate 

În momentul în care decizi să îți deschizi un nou cont, știi deja în mare măsură care sunt sporturile pe care vrei să pariezi. Așadar, înainte de a face o alegere, analizează cu atenție ce agenție de pariuri oferă cele mai mari cote

Cotele diferă de la o agenție la alta și, după ce vei analiza piața, vei vedea că poți profita de acest aspect. De asemenea, este indicat să cauți un operator online care are și alte funcții speciale. 

Spre exemplu, în cazul în care îți place să joci mai multe evenimente pe un singur bilet, e recomandat să alegi o agenție care are funcția Combo Booster. Cota totală va crește cu 3% pentru biletele cu 4 evenimente până la 50% pentru cele cu minim 12 evenimente. 

Așadar, este un detaliu important de care e bine să ții cont. Operatorii de top vor să își răsplătească în mod constant utilizatorii, astfel că mai poți profita și de cote mărite, promoții și oferte

Caută un operator care oferă Cash Out 

Cash Out este una dintre cele mai tari funcții disponibile la pariuri sportive. De multe ori ți se întâmplă să trăiești cu sufletul la gură finalul unor evenimente. Să spunem că FC Barcelona are 1-0 cu Real Madrid, dar când urmărești meciul observi că "albii" atacă în valuri și au ocazie după ocazie, iar tu ai pariat pe victoria catalanilor. 

Pentru a diminua mai mult emoțiile poți profita însă din plin de funcția Cash Out. Aceasta îți permite să încasezi biletul înainte de încheierea lui. Poate fi o soluție bună și pentru momentele în care rezultatul îți este negativ și dorești să mai diminuezi din pierderi. Iar la operatorii de top poți da Cash Out și înainte de începerea evenimentului, iar în cazul în care cota nu s-a micșorat vei primi toți banii înapoi. 

Alege un operator care oferă Live Streaming 

Pariurile live au făcut acest domeniu și mai interesant. Dar plăcerea de a paria live este și mai mare în momentul în care și vizionezi acel eveniment. Adrenalina crește și mai mult fază cu fază, mai ales că ai și opțiuni numeroase de pariere. 

Așadar, o recomandare este să alegi un operator care îți oferă și live streaming. Companiile de top investesc bani importanți pentru a oferi clienților live streaming din competiții de top. Inclusiv meciurile de la Australian Open 2023 au fost transmise prin live streaming, așa cum se întâmplă zilnic cu zeci sau poate chiar sute de evenimente din toate colțurile lumii. 

Este important să alegi un operator care îți oferă și live streaming, în așa fel încât să poți paria informat. Iar gradul de distracție crește considerabil în momentul în care ai posibilitatea să vizionezi partidele respective, la fel și șansele să plasezi un pariu cu șanse bune de reușită.