3 pași pe care trebuie să-i urmezi în alegerea pontului zilei la pariuri

  • Vineri, 6 Decembrie 2019
  • Sport
3 pași pe care trebuie să-i urmezi în alegerea pontului zilei la pariuri 3 pași pe care trebuie să-i urmezi în alegerea pontului zilei la pariuri

Pontul zilei este cel mai bun pronostic pe care-l găsești într-o zi. În mod normal ar trebui să fie pontul pe care-l joci într-o zi cu miza cea mai mare. În condițiile în care avem în oferta zilnică sute de evenimente sportive, iar la fiecare se oferă sute de opțiuni de pariere alegerea celui mai bun nu este deloc ușoară.

Pontul zilei este cel mai bun pronostic pe care-l găsești într-o zi. În mod normal ar trebui să fie pontul pe care-l joci într-o zi cu miza cea mai mare. În condițiile în care avem în oferta zilnică sute de evenimente sportive, iar la fiecare se oferă sute de opțiuni de pariere alegerea celui mai bun nu este deloc ușoară. 

Dacă te înrebi ce trebuie să faci pentru a găsi pontul zilei ai ajuns în locul potrivit. În continuare vei afla 3 pași pe care ar trebui să-i urmezi atunci când alegi cel mai bun pariu al zilei. 

Pasul 1: Analizează oferta de pariuri sumar, per ansamblu

În primul rând trebuie să faci o analiză sumară a ofertei de pariuri. Acest lucru trebuie făcut pentru a rămâne cu doar câteva pronosticuri (pot fi 5, 6, 10 sau 20) în care ai încredere. 

Analiza ar trebui s-o faci bazându-te în primul rând pe informațiile care se regăsesc la prima mână. Mă refer la acele informații care le afli de pe site-uri de statistici. 

Pasul 2: Analizează în detaliu pariurile selectate

După ce ai făcut analiza sumară și ai creat o listă restrânsă de pronosticuri intră mai în detaliu. Să intri mai în detaliu înseamnă să cauți și informații despre echipe, condițiile de joc, momentul în care are loc o partidă etc. 

Pentru informații despre echipe te poți folosi de ziarele online locale sau de site-urile oficiale. Chiar dacă este dificil de citit un articol în limba germană îți vine în ajutor traducerea automată care este disponibilă în browsere web precum Chrome. 

Imediat după ce analizezi fiecare pont în parte dă-i o notă. Acest lucru trebuie să-l faci ca să-i poți da o notă la cald. Altfel, după ce vei analiza 5-6-10 pronosticuri va fi mai greu, pentru unii, să-și aducă aminte clar ce informații au la primul meci analizat. 

Pasul 3: Caută și eventuale pronosticuri ajustabile

Ultimul pas pe care ar trebui să-l urmezi după ce ai pontul cel mai bun al acelei zile este să răsfoiești puțin oferta de pariuri și să vezi dacă nu cumva găsești ceva mai bun care să aibă legătură cu pontul găsit de tine. 

Cel mai bine înțelegi acest pas cu un exemplu. Presupun că ai găsit drept pont al zilei peste 2.5 goluri la Bayern Munchen - Mainz la o cotă de 1.40. Dar, analizând cele 2 echipe observi că în majoritatea meciurilor din ultima vreme ele evoluează spectaculos în prima repriză, iar în a doua nu se mai marchează multe goluri. În acest caz ai putea juca peste 1.5 goluri în prima repriză (la o cotă probabil de 1.90-2). Șansele pariului vor fi aproape la fel de bune ca pentru cel de bază în condițiile date, dar cota va fi mai mult mai bună. 

Și mai vin cu un exemplu aici. Te gândești să joci drept pont al zilei peste 2.5 goluri la același meci Bayern Munchen - Mainz. Cota pariului este tot 1.40 ca în exemplul precedent. Nefiind o cotă prea mare ți-ai putea asuma ceva mai multe riscuri. Astfel ai putea să joci peste 2.75 goluri (pariu asiatic) sau peste 3 goluri, pariu care primește cota 1 dacă în meci se înscriu exact 2 goluri. 

Aceștia ar fi 3 pași pe care ar trebui să-i urmezi dacă vrei să alegi cel mai bun pont al zilei și să ai șanse de a face profit pe termen mediu și lung.