Care sunt principalele beneficii pe care ti le ofera aparatele auditive? Afla cum iti poti imbunatati viata!

Care sunt principalele beneficii pe care ti le ofera aparatele auditive? Afla cum iti poti imbunatati viata! Care sunt principalele beneficii pe care ti le ofera aparatele auditive? Afla cum iti poti imbunatati viata!

Simti ca auzul tau nu mai este la fel de puternic precum era odinioara? Nu sta pe ganduri si consulta cat mai repede un medic de specialitate, care iti va indica ce teste si analize trebuie sa faci, pentru a afla care este sursa problemelor.

In functie de tipul de hipoacuzie cu care te confrunti, usoara, medie sau severa, ai posibilitatea de a alege dintre mai multe tipuri de aparate auditive preturi convenabile, care sa te ajute sa iti recapeti auzul si sa te bucuri de discutiile cu cei dragi fara probleme.

Dintre ce tipuri de aparate auditive preturi atractive poti alege?

Pentru inceput, trebuie sa iei in considerare faptul ca pe piata exista mai multe tipuri de dispozitive medicale, pe care le poti folosi pentru a-ti recapata calitatea auzului. Printre cele mai populare se numara urmatoarele:

aparatele retroauriculare – se numara printre cele mai clasice tipuri de dispozitivele medicale, fiind vorba despre cele care se monteaza in spatele urechii. Chiar daca sunt vizibile, nu trebuie sa-ti faci griji in aceasta privinta, ci pur si simplu sa te asiguri ca vei putea auzi foarte bine, asa cum se intampla inainte de a te confrunta cu probleme de auz;

aparatele introauriculare – acestea se monteaza in interiorul canalului auditiv, fiind extrem de discrete. Daca vrei ca cei din jurul tau sa nu stie ca ai probleme de auz, poti alege cu incredere un astfel de model;

aparatele reincarcabile – cel mai mare avantaj pe care ti-l ofera este ca nu mai trebuie sa schimbi bateriile. Este suficient sa-ti conectezi aparatul la priza seara, iar ulterior, acesta va avea o autonomie de pana la 72 de ore, in functie de cat de puternic este.

Te bucuri din nou de independenta

In momentul in care nu auzi bine, incepi sa simti o strare de frustrare, de care este greu sa scapi. In schimb, alegand sa porti un dispozitiv medical bun, vei simti din nou libertatea si independenta cu care erai obisnuit: vei putea comunica fara probleme cu cei din jur si te vei putea bucura de muzica, dar si de sunetul pasarilor foarte usor!

Usor de intretinut

In ceea ce priveste modul in care aparatele auditive se intretin, trebuie sa stii ca nu ai foarte multe lucruri de facut. De exemplu, trebuie sa te asiguri ca asezi dispozitivul intr-un loc ferit de umiditate atunci cand nu il porti si ca il protejezi in acelasi timp de razele foarte puternice ale soarelui. Mai mult, ai grija sa schimbi bateriile ori de cate ori este nevoie sau, in functie de modelul pe care il ai, sa il conectezi la o sursa de energie electrica.

Poti apela cu incredere la un service de aparate auditive

In situatia nefericita in care intampini probleme tehnice cu aparatul auditiv pe care il ai, nu trebuie sa-ti faci griji, pentru ca specialistii in acest domeniu iti stau la dispozitie. Tot ce trebuie sa faci este sa iei legatura cu un service aparate auditive: wesound.ro/aparate-auditive/service, iar apoi expertii se vor ocupa de reparatii aferente, daca ele sunt necesare.

WeSound.ro iti este mereu la dispozitie atunci cand vrei sa investesti intr-un aparat auditiv de calitate. Online iti poti comanda inclusiv accesorii moderne si eficiente, care sa te ajute. De la telecomenzi si pana la microfoane, pe toate le poti studia pe site-ul magazinului online, pentru a putea alege cele mai bune produse pentru tine!

Date de contact:

E-mail:

[email protected] [email protected] [email protected]

Telefon: +4031/4205378