Care este copacul zodiei tale, in functie de anul nasterii

Druizii si vikingii au impartasit credinta ca un copac mare, numit Yggdrasil, a fost un portal intre lumea noastra si spiritual, precum si un simbol al intelepciunii, al vietii si al mortii, si cel care a sustinut si format Universul .

Copacii si energia lor au o mare importanta in aceste culturi, ca in cea mai mare filosofie animistica.

Zodiacul celtic lunar a fost modelat de vechea secventa a alfabetului irlandez. Ogham este un calendar de treisprezece luni lunare de 28 de zile fiecare, reprezentat de un copac predominant.

Care este copacul zodiei tale, in functie de anul nasterii

Intre 2 ianuarie si 11 ianuarie si intre 5 si 14 iulie.

Brad: misterul. Proprietatile acestor oameni sunt: sofisticarea, demnitatea, ambitia si incapatanarea. Desi pot parea rezervati, sunt loiali, fara sa se ascunda in spatele mastii. Ei au planuri mari si sunt iubitori de frumusete.

Intre 12 si 24 ianuarie si intre 15 iulie si 25 iulie.

Ulm: nobilimea. Cuvintele cheie sunt: resentimente, onestitate, practica si fidelitate. Sunt oameni foarte sensibili si rezolva foarte bine problemele si obstacolele.

Intre 25 ianuarie si 3 februarie si intre 26 iulie si 4 august.

Chiparos: fidelitate. Cuvintele cheie sunt: ​​puterea, satisfactia, optimismul si materialismul. Acest copac este asociat cu nemurirea si energia vitala. Ofera senzatia de tinerete permanenta, de satisfactie.

Intre 4 si 8 februarie, de la 1 pana la 14 mai si de la 5 pana la 13 august.

Plop: incertitudine. Cuvintele cheie sunt: siguranta, singuratate, entuziasm si specificitate. Este un copac legat de meditatie si spiritualitate. Acesti oameni cauta o cunoastere mai buna, de aceea uneori sunt singuri.

Intre 9 si 18 februarie si intre 14 si 23 august.

Cedru: incredere. Cuvintele cheie sunt: ​​adaptabilitatea, sanatatea, extraversarea si nerabdarea. Este un copac care simbolizeaza arta si religia. Sunt purtatori de o frumusete exotica, au o stare buna de sanatate, se bucura de o viata buna. Ei au multa incredere in ei insisi, sunt optimisti si nerabdatori, vor totul rapid.

Intre 19 si 29 februarie si intre 24 august si 2 septembrie.

Pinul: individual. Cuvintele cheie sunt confortul, flexibilitatea si fiabilitatea. Este un pom al puterii vitale. Rezista dificultatilor, este curajos si fara griji, rezervat.

Intre 1 si 10 martie si intre 3 si 12 septembrie.

Salcie plangatoare: melancolie. Cuvintele cheie sunt: ​​empatie, vise, influenta si intuitie. Acest arbore este un simbol al gandirii constructive si al magiei. Personalitati sensibile si vise, care iubesc sa calatoreasca si sa exploreze partea subtila a lumilor. Ei pot anticipa lucrurile care se vor intampla, sunt familiari si uneori exigente.

Intre 11 si 20 martie si intre 13 si 22 septembrie.

Lamai: indoiala. Cuvintele cheie sunt: ​​pace, odihna, sacrificiu si loialitate. Este este un simbol al prieteniei si este consacrat zeitei Freya. Ei dau multa afectiune.

Pe 21 martie

Stejar: Curaj. Cuvintele cheie sunt: ​​independenta, sensibilitatea, stabilitatea si puterea. Este emblema generozitatii. Oameni puternici, implacabili si independenti, nu se simt foarte confortabil in schimbari.

Intre 22 si 31 martie si intre 23 septembrie si 3 octombrie.

Alun: extraordinar. Cuvintele cheie sunt: ​​farmecul, intelegerea, pozitivismul si popularitatea. Este este emblema stiintelor. Sunt atrasi de lupte sociale, au un simt al dreptatii, sunt temperamentali si capriciosi, prieteni buni.

Intre 1 si 10 aprilie si intre 4 si 13 octombrie.

Scorus: sensibilitate. Cuvintele cheie sunt: ​​bucurie, emotie, viata si arta.Sunt sentimentali, iubesc viata si emotiile, sunt foarte percepti, pot fi fermi impotriva loviturilor vietii si sunt optimisti.

Intre 11 si 20 aprilie si intre 14 si 23 octombrie.

Artar: minte deschisa. Cuvintele cheie sunt: ​​imaginatia, originalitatea, timiditatea, complexitatea. Acest copac are de a face cu fertilitatea si fericirea erotica.

Intre 21 si 30 aprilie si intre 24 octombrie si 11 noiembrie.

Nuc: pasiune. Cuvintele cheie sunt: ​​ciudatenia, agresivitatea, neasteptate, strategia. Acest copac este cel care da nucile, carora li se atribuie puteri afrodiziace. Acestia oscileaza intre reactiile iubitoare si delicate si o ambitie nelimitata, care ii poate determina sa fie egoisti si agresivi.

Intre 1 mai si 14 mai.

Plop: incertitudine. Cuvintele cheie sunt: ​​generozitate, inteligenta, singuratate. Sunt generosi, desi au un caracter oarecum exploziv atunci cand aud ceva ca nu le place. Foarte inteligenti si creativi.

Intre 15 si 24 mai si intre 12 si 21 noiembrie.

Castan: onestitate. Cuvintele cheie sunt: ​​umilinta, justitia, diplomatia si neintelegerea. Copacul este legat de invatare si cunoastere ascunsa. Ei sustin in favoarea a ceea ce cred ei drept, cu diplomatie si fervoare.

Intre 25 mai si 3 iunie si intre 22 noiembrie si 1 decembrie.

Cires: ambitie. Cuvintele cheie sunt: ​​impulsivitatea, cererea, ambitia si inteligenta. Ei au un mare magnetism si puterea de a indeparta energiile negative care ii inconjoara.

Intre 4 si 13 iunie si 2 pana la 11 decembrie.

Carpen: bun gust. Cuvintele cheie sunt: ​​prospetime, bunatate, emotie si neincredere. Este un copac legat de magia si spiritualitatea medievala. Bunul gust, frumusetea si echilibrul sunt caracteristicile acestor oameni.

Intre 14 si 23 iunie si intre 12 si 21 decembrie.

Smochin: impulsivitate. Cuvintele cheie sunt: ​​vointa, dependenta, volatilitatea, sensibilitatea. Se spune ca meditarea sub un smochin aduce abundenta. Simtul umorului ii insoteste peste tot si sunt prieteni buni si insotitori.

Intre 25 iunie si 4 iulie si intre 23 decembrie si 1 ianuarie.

Mar: dragoste Cuvintele cheie sunt: ​​carisma, aventura, sensibilitatea si imaginatia. Sub acest pom, magicianul Merlin si-a dat invataturile. Sunt oameni misteriosi, cu talent stiintific si vindecator. Ei cauta armonie si niveluri spirituale inalte, iar filozofia si arta lii mobilizeaza. Dragostea este foarte importanta pentru ei.

Pe 24 iunie.

Mesteacan: Inspiratie. Cuvintele cheie sunt: ​​modestia, calmul, satisfactia. Este un pom care a fost folosit pentru a alunga spiritele rele. Sunt intuitivi si inteligenti, calmi si introspectivi. Ei sunt modesti si adaptabili.

22 decembrie.

Fag: creativitate. Cuvintele cheie sunt: ​​aspectul, organizarea, conducerea si salvarea. Acest copac este legat de bunatate si de maternitate. Buna administrare economica este darul lor, au obiective clare, uneori prea mari. Dar succesul este asigurat