Lacuri de unghii pentru vara in functie de nuanta pielii

Lacuri de unghii pentru vara in functie de nuanta pielii Lacuri de unghii pentru vara in functie de nuanta pielii

Conform tendintelor in materie de unghii, sezonul cald ne surprinde cu nuante flatante, perfecte pentru o manichiura impecabila. In contextul in care prezentarile de moda s-au rotit in jurul unor modele de unghii spectaculoase, cuprinzand stiluri si satisfacand gusturi variate, Girl Site va pune la dispozitie o lista cu cele mai potrivite lacuri de unghii pentru vara, in functie de nuanta pielii.

Sezonul cald primeste cu bratele deschise nuantele nude si pastelurile, precum si tonurile metalice, stilul ombre si nuantele populare ale verii. Asa cum am observat in prezentarile Fashion Week, lacuri de unghii alb laptoase, manichiuri french realizate cu nuante nude, naturale, au complimentat tintute de impact, ce urmaresc croiala specifica a decadelor '60 sau '80.

In echilibru perfect au intervenit si modele de unghii in nuante metalice si manichiura in doua nuante complementare, un tribut adus tendintelor preluate din anii '80. Nuante de argintiu, auriu rose, aramiu si alama au conferit modelelor un farmec aparte si au stat la baza unor modele de unghii Galaxy.

Pentru iubitoarele de culori pline de viata, companiile de cosmetice ne pun la dispozitie vara aceasta unele dintre cele mai incantatoare nuante. Tonurile de oraj sau corai sunt printre cele mai flatante, indiferent de nuanta pielii. Portocaliu neon este o varianta potrivita pentru pielea medie sau inchisa, pe cand femeile cu pielea deschisa se pot orienta catre nuante corai delicate.

Lacurile de unghii in nuante de albastru sunt o alegere foarte potrivita in vara aceasta, intrucat in functie de nuanta aleasa poti trece de la un look electric la unul pastelat. Daca ai pielea deschisa la culoare, ti se potriveste un albastru azur, iar daca ai pielea inchisa, poti incerca si una dintre cele mai actuale nuante - albastru inchis metalic. Cele care au pielea intr-o nuanta medie se pot orienta cu succes catre un albastru aquamarin.

Nuantele neon sunt foarte apreciate vara aceasta, iar in functie de nuanta pielii, poti purta cu succes chiar si cele mai neasteptate tonuri de lacuri de unghii. Cele mai apreciate sunt cu siguranta tonurile de fuchsia, lime sau oranj.

Lacurile de unghii in nuante metalice isi pastreaza suprematia in topul celor mai iubite nuante pentru manichiura pe tot parcursul anului si capteaza intr-un mod fermecator atat razele soarelui, cat si lumina din cluburi.

Orienteaza-te catre nuanta anului - auriu rose - daca ai pielea deschisa sau catre nuanta cuprului, daca ai pielea inchisa. Cele care au pielea intr-o nuanta intermediara vor putea purta cel mai bine o nuanta contrastanta de argintiu cu glittere. Indiferent de alegerea ta, rezerva mai multa atentie lacurilor de unghii in nuante metalice, intrucat finish-ul reflectorizant va accentua orice imperfectiune a manichiurii. Cel mai indicat este sa folosesti un lac de unghii transparent pe post de top coat, pentru a proteja manichiura de vara.