Aceste alimente va ofera par, piele si unghii uimitoare

Omul este o ființă narcisică și fiecare dintre noi ar dori să proiecteze o imagine sănătoasă strălucitoare și vibrantă în fața lumii. Înainte de a vă răsfăța cu tratamente auto-indulgențe, cum ar fi spălarea și eflarea părului, sau la saloanele scumpe pentru tratamente faciale, manichiură și pedichiură, ar fi înțelept să investiți pentru a vă asigura că părul, unghiile și pielea dvs. rămân sănătoase. Consumul de alimente sănătoase și obținerea unui amestec nutrițional ideal contribuie în mare măsură la îmbunătățirea pielii, a părului și a unghiilor și la fel, fără a epuiza mulți bani din portofel. Mergeți cu dvs. la magazinul alimentar sau la supermarket local și nu uitați să luați aceste 12 super-alimente esențiale.

ȘASE ALIMENTE CARE BENEFICIAZĂ PĂRUL ȘI UNGHIILE

Unghiile și părul sunt construite de cheratina, o bază de proteine, și ambele necesită o nutriție similară pentru a crește și a se dezvolta. Această listă de alimente este, prin urmare, esențială pentru ambele:

PUI ORGANIC

Produsul de bază pentru cină poate să nu emoționeze papilele gustative, dar este grozav pentru unghiile și părul dvs. Unele cercetări diligente bazate pe internet dezvăluie rețete excelente de pui gustoase. Puiul este universal atrăgător și este plin de fier și proteine. Și șapte grame de proteine ​​​​în doar o uncie de pui măresc cheratina din unghii și păr să prospere. Ambele ar avea nevoie de o cantitate suficientă de sânge încărcată cu fier pentru o creștere susținută. Cei care suferă de deficiență de fier ar observa cu ușurință efectele secundare negative cu părul fără viață și unghiile casante. Deși carnea continuă să fie una dintre cele mai bune surse de fier, puiul oferă și o doză sănătoasă de fier.

TOFU

Pentru întinerirea unghiilor și părului, puiul este grozav, dar ce poate face un vegetarian? Nu mai căutați, deoarece doar o jumătate de bloc de tofu vă poate furniza aceeași cantitate de proteine ​​ca și 3 uncii de pui (22 de grame), care reprezintă o cantitate substanțială din aportul zilnic de fier, aproximativ o treime din acesta. Tofu este mai ieftin și se amestecă cu ușurință, luând gustul oricărei marinate în care îl înmuiați. Chiar dacă nu sunteți nici vegetarieni, nici vegani, adăugarea de tofu în dieta dumneavoastră obișnuită este o modalitate bună de a adăuga diversitatea și varietatea proteinelor.

LINTE

Textura tofu-ului s-ar putea să nu atragă toată lumea și pentru o mușcătură mai bogată în proteine, gătiți niște linte pentru următoarea masă. Aceste leguminoase colorate sunt bogate în proteine ​​și fier, pentru că cele 22 de grame de proteine ​​într-o jumătate de cană de linte nefiertă reprezintă o treime din aportul zilnic de fier, pe lângă faptul că oferă un înlocuitor gustos de carne în chiftele, burgeri, tacos. , și sosurile noastre bolognese preferate.

OUĂ

Biotina de vitamina B  îngroașă părul și unghiile, iar biotina există în multe alimente în mod natural. Gălbenușurile de ou conțin atât biotină, cât și proteine ​​esențiale pentru unghii și păr puternice.

EDAMAME

În nopțile de sushi, nu săriți niciodată peste edamame de soia, care este o sursă bogată de proteine ​​pe bază de plante și conține un aminoacid numit cisteină, care este practic elementul de construcție al keratinei.