Folosind aceste alimente vei avea o piele stralucitoare

Folosind aceste alimente vei avea o piele stralucitoare Folosind aceste alimente vei avea o piele stralucitoare

Viața este un palat. Totul se amestecă atât de lin, curge natural și contribuie la stilul tău de viață în diferite moduri. Palatul de viață al unei persoane poate fi compus din multe lucruri:călătorie, bronzare, scris, citit, fumat, exerciții pentru scăderea rapidă în greutate, dans ... Desigur, obiceiurile de stil de viață vă pot influența și predispune pielea la afecțiuni ale pielii. Călătoria pentru a obține o piele impecabilă este posibilă, pentru cei care au crezut contrariul. Pielea strălucitoare nu provine din lichid într-o sticlă, depinde într-adevăr de ceea ce este pe farfurie/castron. Dieta potrivită, care nu implică pierderea rapidă în greutate, poate fi de fapt un ajutor valoros. Cercetătorii au descoperit că încorporarea anumitor alimente în dieta dvs. zilnică vă poate ajuta să preveniți afecțiunile pielii și să oferiți pielii acea strălucire sănătoasă la care ați visat întotdeauna. Să aruncăm o privire la unele dintre aceste alimente puternice.

Morcovi

Știați că morcovii nu sunt numai buni pentru ochii dvs., ci și buni pentru a curăța erupțiile? Aceasta este o veste nouă și pentru noi! O mulțime de beta-caroten și vitamina A, un antioxidant care previne revărsarea celulelor în stratul exterior al pielii. Aceasta înseamnă celule moarte mai puțin exfoliate, adică pori mai puțin înfundați. Încă un lucru, vitamina A acționează ca un rol important în diminuarea dezvoltării celulelor canceroase ale pielii. Bugs Bunny era mai deștept atunci ne-am gândit.

OUĂ

Un ou are o valoare nutritivă foarte mare, în special gălbenușul. Gălbenușul conține biotină, de asemenea, „vitamina frumuseții” și este bogat în vitamine care sunt foarte importante pentru ca celulele să funcționeze corect. Biotina (vitamina B) este o vitamină multifuncțională. Nu numai că vă ajută să vă creșteți și să vă întăriți atât părul, cât și unghiile, dar vă protejează și pielea de erupții cutanate, uscăciune și chiar acnee. După cum am spus, ouăle sunt ambalate cu substanțe nutritive de înaltă valoare.

SOMON

Pe lângă faptul că somonul este una dintre cele mai eficiente surse de antiinflamatori Omega-3, acesta conține și DMAE (dimetilaminoetanol). DMAE promovează pielea sănătoasă, deoarece întărește celulele care protejează împotriva deteriorării care cauzează îmbătrânirea prematură. De asemenea, rezultatul vitaminei DMAE și B care funcționează împreună este o față mai tonifiată și mai fermă, aka o față cu mai puține riduri.

CARTOFI DULCI

Un studiu a arătat că persoanele care mănâncă mai multe legume roșii și portocalii au un ten mai „sărutat de soare”. De ce? Legumele și rădăcinile roșii / portocalii au această culoare ca rezultat al compușilor de combatere a bolilor numiți carotenoizi. Un cartof dulce oferă corpului dumneavoastră 200% din aportul zilnic recomandat. Și dacă este gătit, veți obține și mai multe carotenoide!

AFINE

Aceste mici pietre albastre dulci sunt unul dintre cele mai bune superalimente ale naturii. Acest fruct gustos este foarte bogat în fibre, ceea ce vă ajută sistemul imunitar și ridică stările pielii induse de inflamație. Afinele sunt pline de antioxidanți esențiali care vă ajută corpul să suprime radicalii liberi care afectează celulele / care îmbătrânesc pielea. Consumul de afine pare o situație câștigătoare.

CIOCOLATA NEAGRA

Și acum este timpul pentru desert. Protejarea pielii de soare nu a fost niciodată mai delicioasă până acum! Flavanolii, antioxidanții din ciocolata neagră, scad rugozitatea pielii, oferind în același timp protecție împotriva soarelui. De fapt, un studiu recent a arătat că femeile care au băut cacao infuzată cu flavanoli, o întreagă valoare de baton de ciocolată, au o piele mai sănătoasă și o rezistență mai puternică la razele UV comparativ cu femeile care au băut cacao cu mai puțini flavanoli. Se pare că ne vom face bagajele de plajă cu bare de ciocolată neagră.