Când este cel mai bun moment pentru a vizita Maldive?

  • Marţi, 4 Februarie 2020
  • Turism
Când este cel mai bun moment pentru a vizita Maldive? Când este cel mai bun moment pentru a vizita Maldive?

Iată ghidul nostru pentru cel mai bun moment când să vizitați și la ce sa va așteptați de la vreme.

Maldivele sunt un șir de atoli de corali din Oceanul Indian, faimosul combo al său de lux desculț și sustenabilitate fără vinovăție. Adăugați la aceasta un climat cald, unde temperaturile rareori scad mult sub anii 80. Umiditatea este ridicată (80 la sută), dar acest lucru este temperat de o adiere de mare mai ales noaptea.

Vă puteți aștepta la plaje păstrate și lagune turcoaz cu apă care strălucește în soarele luminos. Veți experimenta stațiuni cu insulă privată, bungalouri care par să plutească peste apă, restaurante subacvatice și piscine infinite.

Un alt bonus este că temperaturile mării se situează între 26 ° C și 29 ° C pe tot parcursul anului.

Atunci, când este cel mai bun moment să mergi?

Maldive are o fereastră lungă de vreme minunată în perioada noiembrie până în aprilie. Este extrem de cald și tropical, cu 29 ° C până la 31 ° C pe tot parcursul anului și valorile minime scăzute rareori sub 24 ° C. 

Ianuarie-aprilie - sezon de vârf 

Pentru a evita ploile scurte ascuțite este bine sa mergeti intre ianuarie și aprilie, deoarece acestea sunt în general cele mai uscate luni, iar pentru unii umiditatea scăzută este o binecuvântare. Este momentul perfect pentru o vacanță la plajă, deoarece vizibilitatea este excelentă în acest moment pentru scufundari și snorkellers. 

Cu toate acestea, rețineți că acesta este timpul de vârf și perioada în care turiștii tind să vina in vacanta

Mai până septembrie - cald, dar puțin ploaie

Este încă cald în cele patru luni dintre mai și septembrie, dar pot fi furtuni între vânturi lungi de vreme însorită. Aceste vârfuri în jurul lunii iunie. Rafalele de ploaie sunt de obicei scurte și nu va trece mult până când soarele strălucește printre nori și usucă totul.

Dacă vă place snorkelling, rețineți că în acest moment formele planctonului și vizibilitatea sunt diminuate. Bonusul este că dacă nu vă deranjează riscul de ploaie prețurile sunt mai mici.

Octombrie-Noiembrie - cel mai bun moment pentru aparatia rechinilor

Aceste luni oferă temperaturi calde și perioade lungi de soare, dar cu șanse mari de ploaie și furtuni. Totuși, este perioada când veți vedea cel mai probabil rechini.

Decembrie - ia o reducere

Vremea este similară cu cele două luni anterioare, iar ofertele sunt bune chiar înainte de Crăciun - o altă perioadă de vârf.

SFAT: Pentru a complica lucrurile, atolii din nord au precipitații cele mai mari din mai până în noiembrie; atolii sudici din noiembrie până în martie. Chiar nu este mare lucru de făcut atunci când plouă, cu excepția a citi sau bea sau poate scufundări, dar poate este în regulă.