Asigurați-vă viitorul copiilor cu aceste sfaturi de investiții simple de urmat!

Asigurați-vă viitorul copiilor cu aceste sfaturi de investiții simple de urmat! Asigurați-vă viitorul copiilor cu aceste sfaturi de investiții simple de urmat!

Ca părinte, nu doriți să le oferiți copiilor nimic altceva decât ce este mai bun - fie că este vorba de mâncare, îmbrăcăminte, educație sau divertisment. Sigur, prioritățile pot arăta diferit pentru orice alt grup de părinți, dar dorința de a-ți asigura viitorul copilului și de a-l face mai bun rămâne constantă.

În afară de a insufla ideea independenței financiare de la o vârstă fragedă, iată câteva sfaturi legate de finanțe pentru a vă oferi copilului un viitor mai luminos !

1. Prioritizează-ți obiectivele

Primul pas este identificarea și diferențierea obiectivelor pe termen lung și pe termen scurt. De exemplu, educația superioară sau fondul pentru nunți ar putea fi obiectivele dvs. pe termen lung, în timp ce o vacanță plăcută, o petrecere importantă sau un obiect gadget scump ar putea fi un obiectiv pe termen scurt.

Trebuie să începeți să practicați discipol financiar pentru fiecare dintre aceste obiective. Planurile pe termen lung ar putea utiliza un plan sistematic de investiții prin intermediul unei companii de investiții, iar planurile pe termen scurt ar putea fi îndeplinite prin investiții într-un fond mutual.

2. Economisirea într-o pusculita

Să-ți înveți copilul cum să fie inteligent în bani este treaba ta. Ideea independenței financiare și a atitudinii unui economisitor, dacă sunt încurajate încă de la o vârstă fragedă, pot fi extrem de utile pe termen lung. Începeți prin a da copilului dvs. bani de buzunar și cereți să salvați o parte din acestea pentru viitor.

La intervalul de 6 sau 12 luni, deschideți pușculița împreună și calculați banii economisiți. Ca recompensă, lăsați-l pe copilul dvs. să decidă ce vor să facă cu banii. Anunțați-i că spargerea ocazională poate fi bună, atâta timp cât nu afectează niciun obiectiv important.

3. Investiți azi pentru o mâine mai bună

Nu trebuie să respingi niciodată fragilitatea ființelor umane și imprevizibilitatea vieții. Ca atare, ar trebui să existe întotdeauna aranjamente pentru a vă ajuta copilul atunci când nu sunteți în preajmă.

Polițele de asigurare sunt excelente pentru astfel de cazuri. Consideră-l ultimul tău cadou pentru copiii tăi. Suma asigurării dvs. va depinde de venitul dvs., precum și de cerințele financiare ale familiei dvs. De asemenea, nu uitați să luați acoperiri pentru împrumuturi, astfel încât moștenitorii dvs. să nu fie împovărați după trecerea dvs.