Aplicatii care te vor ajuta sa iti decorezi casa

Când vine vorba de redecorarea casei dvs., sunt atât de multe lucruri de luat în considerare și de decizie. Probabil cea mai dificilă parte este încercarea de a imagina cum va arăta culoarea picturii sau unde să așeze perfect canapeaua. Nu vă temeți, tot ce trebuie să faceți este să vă scoateți telefonul și să descărcați aceste aplicații extrem de utile. Cu atât de multe opțiuni, există practic o aplicație de acasă pentru aproape fiecare proces de proiectare a casei. Deci, parcurgeți unele dintre uimitoarele design uimitor și descărcați!

Houzz

Houzz este o companie de design interior despre care se spune că este cea mai bună aplicație de decor pentru casă din jur. Dacă doriți să vă reproiectați casa, Houzz este în mod sfidător calea de urmat! Fie că construiți, decorați sau remodelați - există cu siguranță ceva pentru toată lumea! Deci, ce este inclus? Puteți face cumpărături de la peste 10 milioane de produse, puteți citi recenzii, puteți salva din vânzările recomandate și chiar puteți utiliza funcția 3D din camera mea pentru a vedea cum ar arăta produsele în spațiul dvs. Chiar dacă este atât de ușor de utilizat, pentru cei care se simt ușor copleșiți există o opțiune de a angaja un designer care să vă ajute.

IKEA Place

IKEA Place este o aplicație uimitoare care vă permite să plasați practic modele 3D la scară reală, totul în propriul spațiu. Acum veți avea o idee minunată despre cum va arăta noua dvs. masă de cafea în sufragerie. Aplicația este una dintre cele mai ușoare și complet ușor de utilizat și ceea ce este chiar mai bun este că este complet gratuită și este disponibilă atât pe Android, cât și pe iOS.

Chairish este o piață online pentru inspirații unice și șic de artă, mobilier și decor pentru casă. Pentru toți iubitorii de design, aceasta este aplicația perfectă! Compania se ocupă de plată, expediere și returnări pentru majoritatea vânzărilor. Listarea articolelor este gratuită, iar vânzătorul păstrează 80% din vânzarea finală. Unele dintre cele mai bune mărci sunt disponibile în aplicație și mulți au spus că nu numai că este ușor de utilizat, ci și atât de distractiv.

Color Capture este o aplicație de potrivire a culorilor, care vă permite să faceți o fotografie cu tot ce vi se pare inspirat, tehnologia sa uimitoare vă va oferi apoi toate opțiunile sale de vopsire sugerate care se vor potrivi cel mai bine. Deși este posibil să nu fie exact perfect, vă oferă cu siguranță un punct de plecare perfect și sugestii extraordinare. Captura de culoare este practic Shazam pentru vopsea! De asemenea, vă puteți împărtăși alegerile cu prietenii, dacă sunteți în căutarea unei a doua opinii sau dacă aveți nevoie de sfaturi de la un designer de interior profesionist.

Pinterest

Pinterest este, fără îndoială, OG-ul tuturor aplicațiilor de design. Cu peste milioane de fotografii prin care puteți parcurge, există o mulțime de idei și opțiuni din care să alegeți. Pentru cei care nu știu, Pinterest vă permite să descoperiți, să împărtășiți și să vă organizați tot stilul și inspirația de design pe propriul „forum”. Dar care este partea cea mai bună la asta? Ei bine, în primul rând este gratuit și, în al doilea rând, aproape tot designul și decorul sunt acum complet expediabile. Dacă nu ați descărcat încă Pinterest, faceți-l acum!