Accesorii pentru picoane hidraulice

  • Sâmbătă, 4 Septembrie 2021
  • Afaceri
  • Publicat de
Accesorii pentru picoane hidraulice Accesorii pentru picoane hidraulice

Un ciocan hidraulic este o investiție mare. Piconul se ataseaza de un excavator sau buldoexcavator și funcționează pe instalatia hidraulicii. Se folosește pentru demolarea structurilor și spargerea rocilor, prin aplicarea unei presiuni ridicate. Ciocanele hidraulice sunt mult superioare și mai puternice decât ciocanele de mână. Curenții și dimensiunea pistonului permit ca forța sa să varieze. Totuși, picoanele necesită multe accesorii si piese pentru a performa eficient și pentru a da cele mai bune rezultate. Va prezentam in continuare cinci astfel de accesorii.

Stand de ciocan

Depozitarea ciocanului este o parte importantă a întreținerii. Suportul de ciocan este util în depozitarea ciocanului atunci când acesta nu este utilizat. Ciocanul este depozitat într-o poziție verticală care îl protejează. Acest lucru prelungeste durata de viață a ciocanului și permite acestuia să funcționeze corect. Greutatea atașamentului trebuie să se bazeze pe cadru in pozitia verticala ca sa nu deterioreze piesele de la interior.

Gresor automat

Această unealtă de ungere funcționează prin ungerea automată a ciocanelor hidraulice. Îl menține adecvat lubrifiat atunci când un proiect este realizat. Acest kit de ungere oferă în mod automat unsoare la dalta și bucșă în timpul în care funcționează ciocanul. O cantitate adecvată de vaselina va reduce la minimum uzura în bucși și dalta și elimină nevoia de ungere manuală. Sistemul opreste automat  ciocanul hidraulic atunci cand rezervorul este gol.

Rezervor de azot

Uneori, lucrarile mari necesită multă energie pentru a finaliza treaba. Rezervoarele extra de azot imbunatatesc  performanțele ciocanului hidraulic. Unii contractori achiziționează un rezervor de azot pentru a sporii performanța ciocanului, oferindu-i un plus de energie în timpul proiectelor care necesită un grad ridicat de putere pentru a finaliza corect.

Set de scule hidraulice

Seturile de scule hidraulice sunt excelente pentru confort și siguranță. Cele mai multe kituri includ toate componentele hidraulice necesare pentru a lucra la orice aplicație particulară. Acest lucru poate ajuta la păstrarea în siguranță a operatorilor. Trusele pot conține un cui picon, pana retinere cui picon cilindru hidraulic, membrana dupa caz, un furtun  pentru pompa de mână, gresoare și cuple rapide.

Vopsea Touch-up

De-a lungul timpului, pe suprafața picoanelor hidraulice apare uzura. Pot aparea fisuri ce pot fi reparate. Vopseaua este de obicei un element de finisare care confera o mai buna vizibiliate a uzurilor aparute in timpul lucrarilor.

 

 

Întrerupătoarele de ciocan hidraulice sunt echipamente puternice.  Accesoriile pentru ciocanele hidraulice îmbunătățesc, de asemenea, performanța echipamentului și productivitatea. Dacă doriți să achiziționați un accesoriu pentru ciocanul dvs. sună astăzi la RKU Union sau contactati-ne pe https://rkutilaje.ro