Planificați să mergeți la pescuit în curând?

  • Joi, 19 Septembrie 2019
  • Afaceri
  • Publicat de
Planificați să mergeți la pescuit în curând? Planificați să mergeți la pescuit în curând?

Știți care sunt cele mai importante elemente pe care trebuie sa le aveti la voi?

Licența de pescuit și momeala vie sunt doar câteva dintre cele cruciale. Există mai multe moduri în care vă puteți pregăti pentru călătoria dvs. de pescuit, dar o listă de verificare este probabil cea mai eficientă.

Pregătirea în avans este o mișcare înțeleaptă, motiv pentru care am făcut o listă pentru dvs. Urmați fiecare dintre pașii pentru a vă asigura că sunteți bine pregătiți pentru viitoarea aventură de pescuit. Cu toate acestea, acestea sunt doar elementele de bază și ar trebui să iei în considerare întotdeauna nevoile și preferințele tale.

1. Obțineți un permis de pescuit daca nu aveti sau daca este necesar acolo unde va duceti sa pescuiti.

Dacă aveți unul, asigurați-vă că îl aveti la voi. Este recomandat să ai întotdeauna permisul de pescuit cu tine.

Este posibil să nu aveți nevoie de el în anumite locații și zone, dar nu uitați să verificați asta pentru a evita încălcarea oricărei reguli.

2.Cumpărați undita/lanseta

Multe lucruri sunt direct legate de calitatea uneltelor tale. Investiți în echipamente adecvate, deoarece acest lucru vă va face experiența de pescuit mai distractivă și mai plăcută.

Lansete feeder puteti gasi online pe superpescuit.ro

Dacă aveți copii, asigurați-vă că vă pregătiți copiii în prealabil. Obțineți-le echipamentul adecvat. Investiți în scule de pescuit făcute special pentru copii.

3. Rămâneți echipat cu o cutie de protecție

O cutie de accesorii este ideală pentru a aduce unele elemente necesare, cum ar fi bobine, cârlige și scufundări. Mărimea cutiei depinde de lucrurile pe care îți place să le ai la îndemână. Se gasesc și modele mai mici, deoarece acestea pot încadra destul de multe momeli, viermi și alte consumabile.

4. Folosiți momeli vii

Momeala vie poate face toată diferența, așa că acordați o atenție deosebită problemei. Puii și viermii trebuie să fie cât mai proaspeți.

Cel mai bine este să le cumpărați în drum spre iaz sau lac, spre deosebire de păstrarea lor acasă timp de câteva zile.

5. Aveți întotdeauna disponibil kit de prim ajutor

A avea un kit de prim ajutor la îndemână este crucial. Lucrurile periculoase se pot întâmpla în apă, dar chiar și mici răni trebuie tratate.

Ce se întâmplă dacă te tai pe un cârlig? Ar trebui să ai întotdeauna trusa ta de prim ajutor pentru a curăța acele mici tăieturi înainte de a se murdări.

Rămâneți hidratat.

Dacă veți rămâne mult timp, asigurați-vă că aduceți mâncare și apă. Împachetează tot ce vrei să gustați în timpul zilei. Asigurați-vă că nu uitați de apă, deoarece este cel mai important lucru pe care îl aveți cu dvs. dacă rămâneți la soare.

7. Nu uita camera foto sau telefon

Este întotdeauna minunat să surprindem capturi mari și momente distractive. Dacă ai familia și prietenii cu tine într-o excursie de pescuit, nu uita să faci poze cu acele momente valoroase.

Copiilor le place să facă poze cu pești mari și mici, așa că asigurați-vă că vă aduceți camera, spațiu suficient de memorie și baterii de rezervă.

Acestea nu sunt toate lucrurile pe care ar trebui să le aduci cu tine, ci o idee despre ce ar trebui să ai la îndemână. Lista poate varia în funcție de preferințe și de ceea ce simți că ai nevoie cel mai mult.

Comanda online o mulineta de la super magazinul nostru online.

Sperăm că v-am dat o idee despre cum să vă pregătiți pentru călătoria dvs. de pescuit. Este posibil ca unele dintre aceste lucruri să nu aibă la fel de multă importanță pentru dvs., așa că este bine să modificați ușor lista în consecință.