Sex-shop,o afacere de viitor?

Orice antreprenor la început de drum are o idee despre afacerea pe care dorește s-o clădească, iar domeniul adult , sex-shop, este din ce în ce mai dezvoltat în ultimii ani. Cu toate acestea e vorba de o nișă încă prea puțin exploatată, care are un potențial deosebit. De ce să deschideți un magazin care comercializează jucării sexuale? Dacă sunteți în căutarea unei afaceri mai puțin obișnuite și aveți interes pentru industria pentru adulți, atunci ar trebui să luați în considerare propriul magazin de tip sex-shop.

Configurarea unui magazin de accesorii sexuale pentru adulți poate fi profitabilă pentru cineva care are calificare în domeniul comerțului și care are perseverență și inteligență în afaceri. Cu locația potrivită, produse de bună calitate și abilități de marketing, puteți servi o gama largă de clienți , persoane fizice și clienți corporativi, dar și celebrități și oameni obișnuiți.

Este important să subliniem faptul că magazinul de jucării sexuale este o afacere care nu poate ieși din modă doar din cauza rolului pe care îl joacă în societate. În funcție de amploarea pe care doriți să o aveți, capitalul de pornire pentru acest tip de afacere este considerat moderat. De fapt, puteți să vă începeți propria afacere online și apoi de asemenea un magazin fizic de accesorii sexuale pentru adulți și apoi să o creșteți într-o perioadă scurtă de timp prin re-investarea profiturilor înapoi în afacere.

Industria magazinelor pentru adulți includ companiile care comercializează în primul rând produse erotice, inclusiv DVD-uri pornografice, reviste, cărți, jucării sexuale și produse de îmbunătățire a vieții sexuale, cum ar fi vibratoare, dildo-uri de cauciuc, lubrifianți, mărgele anale, pompa penis, alte accesorii sexuale.

Dacă sunteți un observator atent al evoluției din industria magazinelor pentru adulți, veți fi de acord că concurența externă din ce în ce mai mare a comercianților online și cu amănuntul pentru produsele destinate adulților, a exercitat presiuni asupra creșterii industriei. În ultima jumătate a deceniului, consumatorii au beneficiat de avantajele achiziționării de produse online pentru adulți, cu avantaje considerabile cum ar fi anonimatul, selecția mai largă a produselor și prețurile mai mici, iar în acest mod veniturile industriei au crescut exploziv.

Industria pentru adulți este într-adevăr o mare industrie și este destul de activă în țări dezvoltate, cum ar fi Canada, Statele Unite ale Americii, UK, Italia, Franța, Germania, Japonia, China, Scoția, Elveția și alte țări. Statisticile arată că numai în Statele Unite ale Americii există aproximativ 7.568 de magazine pentru adulți de tip sex-shop,înregistrate și licențiate, răspândite peste tot în Statele Unite, responsabile de angajarea directă a aproximativ 37.663 de persoane. 

Un studiu recent publicat de IBISWorld arată că răspândirea geografică a industriei de magazine pentru adulți reflectă distribuția populației. În general, cu cât este mai mare numărul de locuitori într-o regiune geografică, cu atât mai mare va fi cererea pentru unitățile din acest domeniu.

În cele din urmă, industria magazinelor pentru adulți este destul de deschisă pentru antreprenorii începători. Un lucru bun de menționat despre magazinele de accesorii sexuale pentru adulți de tip sex shop este că afacerea poate fi deschisă onlien sau fizic, și dacă se efectuează studii adecvate ale pieței și studii de fezabilitate, atunci puteți fi siguri de rentabilitatea afacerii .

Potențialii clienți ai unui sex shop sunt în principal adulți cu vârstă de peste 18 ani, cu posibilități financiare medii, prin urmare acoperă cvasi toată compoziția demografică a unei zone geografice. Comunitățile adulte curpind firește minorități sexuale, oameni de afaceri, celebrități locale, studenți, antreprenori, sportivi, dar și turiști, figuri publice sau practic orice adult cu interese în industria adult.