MLM - O afacere FALSA ?

A fi parte dintr-un MLM nu inseamna in niciun caz sa detii propria afacere, asa cum isi insusesc multe persoane. Astfel, din acest punct de vedere am putea spune ca modul in care sunt prezentate este unul fals. Nu inseamna totodata ca nu e o ocupatie din care poti sa-ti aduci un castig suplimentar in viata ta.

A face parte dintr-un MLM inseamna sa devii un simplu reprezentant din milioanele de reprezentanti din lumea asta, in care va trebui sa inscrii alti reprezentanti la randul tau si sa vinzi produse pentru a-ti aduce venitul mult dorit. Astfel, se poate transforma intr-o ‘meserie” din care sa aduci un venit familiei, dar deseori poate fi si o pierdere de timp, pentru ca in MLM nu exista castiguri sigure. 

Atunci cand o firma mama dispare de pe piata, dispar si aceste “afaceri” de milioane pe care si le insusesc multe persoane intr-un mod mult prea agresiv, am zice noi.

 

Asadar, modalitatea de prezentare si marketingul derulat pe piata pentru atragerea de noi reprezentanti nu este nicicum la adevaratul sau temei, insa pentru persoanele care au o comunitate mare, carora nu le este teama sa-si incerce “norocul” in vanzarea de produse, MLM-ul poate fi o optiune buna pentru a-ti suplimenta venitul.