5 motive sa apelezi la procedura de scoatere alunite cu ajutorul laserului

5 motive sa apelezi la procedura de scoatere alunite cu ajutorul laserului 5 motive sa apelezi la procedura de scoatere alunite cu ajutorul laserului

Multi oameni au alunite pe tot corpul. Desi de obicei nu reprezinta o amenintare, oamenii pot fi totusi constienti de ele, mai ales daca sunt localizate pe fata sau in alte zone, acestea fiind deranjante unerori.

Desi exista multe optiuni disponibile pentru indepartarea alunitei, nu toate sunt potrivite pentru anumite cazuri. Astfel, de cele mai dese ori, este recomandata procedura de scoatere alunite cu ajutorul laserului.

Astfel, Harmony XL PRO este o platforma laser cu 7 capete de tratament, pe care medicul le schimba in functie de problema cu care se confrunta pacientul. Acest echipament medical este utilizat doar de medici si are aprobarea FDA (food and drug administration).

Acest aparat modern indeparteaza cu precizie leziunile, fara efecte adverse intr-un interval scurt si cu timp de recuperare minim.

Motivele pentru care ar trebui sa optezi pentru procedura de indepartare alunite laser sunt multiple:

  • Alunita ta este pur estetica si nu prezinta risc de cancer

Daca medicul ti-a dat unda verde, indepartarea alunitei cu ajutorul laserului poate fi potrivita pentru tine. Procedura de eliminare alunite laser este de obicei rezervata cazurilor pur estetice, in care asistenta medicala nu este necesara pentru a aborda riscurile pentru sanatate ale unei alunite.

  • Te-ai saturat sa-ti monitorizezi alunita si esti ingrijorat ca se va transforma in melanom

Chiar daca alunitele tale actuale sunt benigne, asta nu inseamna ca in cele din urma nu pot deveni maligne. Alunitele trebuie urmarite cu atentie pentru schimbari. Daca preferi sa scapi de alunite imediat, indepartarea alunitelor cu laser poate fi potrivita pentru tine.

  • Nu iti doresti cicatrici dupa indepartarea alunitei

In comparatie cu alte metode de extractie, indepartarea alunitei cu laser lasa pacientii cu un risc mai mic de cicatrici. Acest lucru se datoreaza faptului ca lumina laser descompune pigmentul din alunita, dar nu provoaca atat de multe daune pielii in mod direct. Cu alte cuvinte, nu exista nicio taiere implicata in aceasta procedura. Acest lucru reduce, de asemenea, riscul de infectie.

  • Ai toleranta scazuta la durere si indepartarea chirurgicala a alunitei te sperie

La indepartarea alunitei cu laser, nu exista nici o durere in comparatie cu taierea chirurgicala. Deoarece un fascicul laser este indreptat ingust catre pigmentii alunitei, pielea din jur este in mare parte neatinsa in timpul procedurii. Timpul de vindecare este mai rapid, eliminarea cu laser fiind o procedura neinvaziva.

  • Doresti sa elimini mai mult de o alunita, intr-o sesiune mai rapida

Deoarece indepartarea alunitelor cu laser este mai rapida decat procedura chirurgicala, este ideala pentru cazurile in care exista mai multe alunite care trebuie indepartate. Un laser le poate elimina rapid una cate una. Acest lucru inseamna, de asemenea, mai putin timp si practic nici o durere.

Astfel, indepartarea alunitelor cu laser este o optiune excelenta de a elimina alunitele neplacute fara cicatrici, timp de recuperare lung sau durere.