Cum sa-ti incarci telefonul simplu si rapid

 

Cine nu stie sa-si incarce telefonul in zilele noastre? Ei bine, probabil vei fi socat sa stii ca nu foarte multi cunosc toate forme disponibile si posibile pentru o reincarcare telefonica, cu toate ca tehnologia si informatia exista la tot pasul.

De aceea am dorit sa realizam acest material care sa le vina in ajutor tuturor celor care cauta solutii si informatii in acest sens.

 

Cum sa-ti incarci telefonul simplu si rapid

 

Una dintre modalitatile cele mai simple prin care-ti poti inccarca telefonul e sa apelezi la un magazin de specialitate sau la unul de cartier si sa soliciti o cartela reincarcabila cu valoarea dorita. Pe bon sau pe cartela vei gasi un numar aferent pe care trebuie sa-l apelezi sau la care sa dai mesaj si prin intermediul caruia iti vei reincarca telefonul. Atentie insa! De fiecare data cand faci acest pas, ai grija ca datele sa nu fie pornite si nu efectua niciun apel pentru a evita sa-ti fie consumat credit. Dupa incarcarea telefonului in acest mod, poti activa o optiune din meniul *100# sau sa apelezi la un prieten care sa te ajute cu asta.

Poti de asemenea sa soliciti de la magazin si o reincarcare directa cu minute si mesaje pe numarul de telefon dorit, astfel incat sa nu-ti mai bati tu personal capul.

 

De asemenea, daca esti posesorul unui card bancar, poti simplu si rapid sa-ti incarci cartela online, prin aplicatie pe care o ofera furnizorul tau de servicii mobile sau prin intermediul platformelor online de reincarcare. Exista multe platforme care iti ofera posibilitatea de a-ti reincarca telefonul fara efort, care vin cu optiuni si cu variante multiple si mult mai diversificate, fata de magazinele fizice.

Prin intermediul acestor platforme si aplicatii poti inclusiv sa-ti incarci cartela atunci cand calatoresc, atunci cand vrei sa incarci cartela cuiva drag sau atunci cand nu gasesti creditul necesar la un magazin fizic. Totul se desfasoara in deplina siguranta iar de pe card iti va fi retrasa suma pe care ti-o va indica fiecare vanzator in parte.

 

Iar daca nu vrei sa mai ai grija incarcarii periodice a telefonului, poti apela la un abonament lunar, in cuantumul caruia vei beneficia de ofertele de care ai nevoie.