3 tipuri de alimente pentru a-ți ține la distanță arsurile la stomac

Unul dintre cele mai romantice momente din primul sezon al lui Bridgerton este atunci când Daphne îi spune Ducelui de Hastings: „Ard pentru tine”. Sperăm că această senzație va fi mult mai plăcută decât arsurile la stomac! Acesta din urmă este cauzat de acidul din stomac care își urcă în esofag, rezultând o senzație de arsură inconfortabilă în piept și abdomenul superior - AKA ceva ce preferăm să evităm.

Unele alimente sunt mai predispuse să provoace reflux acid decât altele (bună ziua, roșii!), dar, din fericire, există și alimente care pot preveni apariția neinvitate a arsurilor la stomac.

Alimente alcaline

Alcalinul este adversarul natural al acidului, ceea ce îl face unul dintre băieții buni. Alimentele cu un pH sub șapte sunt considerate a fi acide, în timp ce cele aproximativ șapte sunt la capătul alcalin al scalei. Este important să obținem un echilibru în interiorul corpului. Ține-te de alimente precum bananele, conopida și nucile (și da, laptele) dacă refluxul de acid te doboară.

Alimente apoase

Deși este o idee foarte proastă să puneți apă pe acidul bateriei, studiile spun că alimentele cu un conținut ridicat de apă pot ajuta la diluarea acidului din stomac. Pepenele verde, țelina și salata ar trebui să prevină arsurile.

Alimente bogate în fibre

Pe lângă faptul că vă mențin regulat (întotdeauna un lucru bun!), alimentele bogate în fibre vă mențin sătul pentru mai mult timp. Deoarece refluxul de acid poate fi uneori rezultatul consumului excesiv, alimente precum cartofii dulci, broccoli și orezul brun vor ține foamea la distanță (și vor ține la distanță arsurile la stomac!)