Sfaturi pentru ca relatia la distanta sa functioneze

Sfaturi pentru ca relatia la distanta sa functioneze Sfaturi pentru ca relatia la distanta sa functioneze

Circumstantele sunt importante in dragoste, adica creeaza o harta a realitatii. Distanta poate fi un factor intr-o poveste. Ce pot face protagonistii pentru a aprofunda cunostintele reciproce, fara ca distanta sa fie o sursa de demotivare pentru amandoi? In primul rand, este convenabil sa observati distanta in perspectiva dvs. temporala, la un moment dat, indragostitii vor putea lua decizii pentru a-si influenta semnificativ viitorul. 

Cum se mentine o relatie la distanta ? Daca te simti identificat cu aceasta intrebare, deoarece partenerul traieste departe de tine, bucura-te de aceasta poveste. 

In aceasta era a textului si Skype, s-ar parea ca pastrarea unei relatii la distanta ar fi mai usoara ca niciodata. Suntem departe de zilele in care trebuiau platite sume uriase de bani pentru apelurile la distanta care ne-au obligat sa apelam la ratiune ca pietre pretioase. Oamenii aflati in relatii de lunga distanta nu mai trebuie sa isi puna nadejdea in livrarea mailului, asteptand o scrisoare care, in cel mai bun caz, a fost scrisa in urma cu o saptamana. Am lasat chiar in urma zilele in care trebuia sa astepti ca o persoana sa ajunga la computer si sa se conecteze la internet pentru a face schimb de e-mailuri, acum sunt asteptate raspunsuri instantanee (care are avantajele si avantajele sale). Dar, dupa cum ne poate spune oricine a fost intr-o relatie la distanta, tehnologia nu poate compensa totul. Lipsa de apropiere fizica obisnuita pare sa faca in continuare relatii la distanta la fel de dificile din punct de vedere emotional ca oricand. Aici gasesti mai multe informatii despre relatii, femei, si dragoste. 

Cum sa imbunatatesti comunicarea intr-o relatie la distanta

In orice tip de legatura, comunicarea este decisiva pentru a merge mai departe. Din fericire, exista mijloace tehnice care cresc apropierea in departare. In continuare, va explicam cum sa conduceti o relatie de succes la distanta .

1. Vorbeste in fiecare zi

Este pozitiv faptul ca fiecare este prezent in viata celuilalt. Prin dialog, este posibil sa impartasiti cu cealalta persoana stirile si detaliile care s-au intamplat in ziua respectiva. Este recomandabil sa specificati un program care sa se potriveasca agendei ambilor, un spatiu in care sa va bucurati de aceasta interactiune fara graba.

2. Obiective comune

Atunci cand o persoana mentine o relatie de cuplu, obiectivelor comune se adauga obiectivelor individuale. Intr-o relatie la distanta, aceasta schema poate fi, de asemenea, observata. Pentru a alimenta motivatia in aceste circumstante, este indicat sa specificati un anumit obiectiv emotional comun. Obiective care pot fi actualizate odata cu inceperea unei luni noi sau a unui nou sezon

3. Calatorii

Calatoria devine un scop de fericire pentru cei care nu numai ca se bucura de aceasta escapada in zilele asteptate, o calatorie are puterea de a te motiva din punctul de vedere al anticipatiei. Frecventa calatoriilor poate fi conditionata de programul de lucru al protagonistilor, de nivelul distantei sau de bugetul necesar.

4. Scrisori de dragoste

Noile tehnologii nu trebuie sa inlocuiasca potentialul de comunicare al scrisorii traditionale, ceea ce creste surpriza primirii unui mesaj neasteptat in casuta postala. Scrisoarea este speciala atunci cand iti faci timp sa o scrii.

5. Exprimarea sentimentelor

Este convenabil sa nu luati dragostea de la sine, este necesar sa o verbalizati pentru a pune in valoare persoana, dincolo de distanta. Aceste fraze de dragoste sunt hranitoare pentru a trezi emotii in partenerul tau , dar sunt si pentru tine. Este convenabil sa aliniati actiunile cu cuvintele pentru a experimenta coerenta acestei povesti de dragoste care este cea mai frumoasa atunci cand ajungeti la cea mai buna versiune, dincolo de kilometri.