Mesaje pentru a le trimite partenerului dvs. care va vor intari relatia

Mesaje pentru a le trimite partenerului dvs. care va vor intari relatia Mesaje pentru a le trimite partenerului dvs. care va vor intari relatia

Exista ceva care va inveseleste dimineata mai mult decat primirea unui mesaj de la partenerul dvs. care va spune „buna dimineata” ? Nu. Cand telefonul dvs. vibreaza si descoperiti ca dragostea vietii dvs. si-a adus aminte de dvs. si va spune ceva pozitiv, relatia voastra devine mai puternica.

Terapeutii sunt de parere ca o buna comunicare este esentiala in orice relatie de dragoste. Si dupa cum mesajele ne permit sa vorbim chiar si in vietile noastre aglomerate, expertii au impartasit cateva tipuri de mesaje pe care ar trebui sa le trimiteti partenerului dvs. in fiecare zi:

# 1 Multumesc!

Faptul ca actiunile noastre au un efect pozitiv asupra vietii altora ne face sa ne simtim valorosi. De la ceva la fel de simplu ca „multumesc ca ai dus gunoiul” pana la ceva mai serios ca „multumesc ca existi”, aratam ca apreciem faptul ca acea persoana speciala va face, fara indoiala, sa va simtiti importanti.

# 2 Complimente

Complimentele ne intaresc stima de sine. Ele reprezinta faptul ca partenerul acorda atentie si recunoaste eforturile voastre. „Cat de frumos ai aratat ieri in pantalonii tai noi!” sau „Fara indoiala ca vei obtine slujba, nimeni nu este mai capabil decat tine”, comentariile de acest fel au acelasi efect ca si recunostinta.

# 3 Amintiri valoroase

Impartasirea celor mai valoroase momente cu partenerul aduce zambete in viata noastra. Aducerea momentelor bune in prezent ne permite sa comemoram relatiile si afectiunea care ne uneste.

# 4. Impartasiti bucurie

Dupa cum spunea Beatles: „In cele din urma, dragostea pe care o iei este egala cu dragostea pe care o creezi”. Bucuria este contagioasa. De asemenea, este frumos atunci cand cineva va da ceva care i-a facut fericiti pentru ca isi doresc ca si dvs. sa fiti fericit. (Si daca asta va distrage putin din ziua voastra aglomerata, este o binecuvantare!).

Ce tip de mesaj ati dori sa primiti in acest moment de la persoana iubita?