Calatoria cu partenerul iti imbunatateste relatia. 7 motive.

Calatoria cu partenerul iti imbunatateste relatia. 7 motive. Calatoria cu partenerul iti imbunatateste relatia. 7 motive.

Calatoria este o experienta transformatoare, lumea in care ne intoarcem este diferita de cea pe care am lasat-o pentru ca noi, calatorii, nu mai suntem la fel. Calatoria cu partenerul poate fi una dintre cele mai satisfacatoare experiente. Un mod de a sarbatori si a aprecia persoana iubita, jumatatea noastra cea mai buna, sufletul nostru pereche. Este si timpul sa ne oprim si sa ne gandim la modul in care ne putem imbunatati relatia, la ce putem adauga la ea si cum ne putem redescoperi din nou. Cred ca calatoriile sunt una dintre cele mai bune metode de a va conecta cu cineva pe care il iubesc, sexporno.vip va spune de ce ...

Calatoria se trezeste sau activeaza diverse puteri din noi: puterea curiozitatii este una dintre ele. Cand calatorim, mintile, simturile si emotiile noastre se deschid pentru a descoperi noul, diferitul: devenim exploratori.

Si asta activeaza o alta putere: cea a asumarii riscurilor. Indraznim sa incercam arome ciudate, sa intalnim oameni, sa intram in locuri misterioase. Din moment ce nu avem asteptari, orice experienta ne aduce este norocoasa.

Puterea surprinzatoare apare, de asemenea, pentru ca ne permitem sa vedem lumea ca dupa o puternica furtuna, curata stralucitoare; Mai mult, sensibilitatea noastra fara restrictii ne conecteaza cu frumusetea, bunatatea si adevarul micilor detalii, maretia talentului uman si creativitatea debordanta a Naturii.

Si o alta putere, poate cea mai puternica dintre toate, este puterea de conectare si reconectare. Cand intram in „modul de calatorie” ne acordam autorizatia de a ne aminti ce ne place, ce ne intereseaza, ce ne misca si mergem in cautarea de experiente care ne satisfac dorintele.

Asadar, ne conectam cu noi insine, in unele cazuri este o reconectare, deoarece am avut un timp bun „fara sa ne gandim” la gusturile, interesele, stimulii nostri; in alte cazuri, este o legatura, deoarece descoperim in calatorie forme noi care, avand in vedere cine suntem in acel moment, sunt aliniate cu noi.

Si atunci cand calatorim ca un cuplu, este foarte posibil sa punem toate aceste puteri in slujba relatiei : devenim curiosi in privinta celuilalt, ce suntem, riscam sa facem lucrurile impreuna, suntem surprinsi de fatetele care apar de la celalalt si a relatiei, ne amintim impreuna preocuparile noastre si, in consecinta, ne simtim mai conectati sau reconectati cu cine impartasim cea mai mare calatorie care este relatia.

In cele din urma, in calatorii avem tendinta de a intampina dificultati, disconforturi si provocari care ne intaresc si ele: ne trezesc creativitatea, rezistenta si posibilitatea de a ne sustine si de a avea incredere in noi insine.

Toate aceste elemente fac din calatorie un mijloc foarte puternic de a ne intalni din nou, de a ne imbogati ca oameni si ca cuplu. Desigur, depinde de disponibilitatea noastra de a face calatoria o experienta transformatoare, deoarece se poate intampla contrariul ...

Gasim intotdeauna ceea ce cautam , asa ca putem incepe cu misiunea de a reconecta, cu misiunea de a gasi „mai mult din acelasi lucru” sau fara nicio misiune - si nu vom gasi nimic. Aceasta este alegerea noastra.

Calatoria incepe inainte de a urca in avion sau cu masina, in pregatire externa (toata logistica) si pregatire interna: acest exercitiu de activare a puterilor si aliniere a acestora cu intentia de a se reconecta. Si, in realitate, calatoria nu se termina atunci cand ne desfacem , deoarece experienta devine un ingredient nou in reteta cine suntem - ca oameni si ca un cuplu.

Calatoria cu partenerul imbunatateste intimitatea. (Si viata voastra sexuala)

Lipsa de interes sexual din partea partenerului nostru este o alta consecinta a stresului zilnic si a rutinei. Multe cupluri se separa din cauza lipsei de interes complet , pana la un punct de neintoarcere.

Stiati ca cuplurile care calatoresc au adesea o viata sexuala mai buna si mai intima decat cele care nu calatoresc? Da, prieteni, un  sondaj din  2013 realizat de Asociatia de turism din SUA a publicat ca calatoria cu partenerul dvs. are mai multe sanse sa aiba un impuls romantic in relatia dvs. Si conform sondajului, 77 la suta dintre cei care calatoresc cu partenerul au recunoscut ca au o viata sexuala buna, fericita si intima.