1001 motive pentru a folosi Eyfel parfum camera!

1001 motive pentru a folosi Eyfel parfum camera! 1001 motive pentru a folosi Eyfel parfum camera!

Acum sper ca nu te așteptai să-ți enumăr 1001 motive pentru a folosi un odorizant de camera! Ideea de baza e clară, vei scăpa de mirosurile neplăcute, dar cum facem.

 

Știi momentul acela când te întorci de la serviciu, după o zi lungă și plină de peripeții, de șefi care vor totul de la tine?! Sau poate chiar mai mult, când te-ai întors tu dintr-o vacanță pe litoral? Dar nu la noi, că nu merita. Din Bulgaria, Grecia… că doar cei foarte bogați își permit in România, iar tu dacă citești articolul meu, clar nu te numeri printre ei. Dar, să revenim la întoarcerea acasă și să ne aducem aminte de acel moment când deschizi ușa și parca te pocnește un aer închis sau ți-a luat cineva aerul. Îți revii însă in doua/trei secunde, dacă nu îți trece prin cap că au băgat mai marii țării ceva taxe pe aer cât ai fost plecat.

E, acum dacă ți-ai adus aminte respectivul moment, sigur te-ai văzut deschizând geamurile in toată casa, chiar dacă bagajele tale au rămas  la lift sau in grădina.

Bine, bine, aerisim, ca doar e ceva normal și firesc. Însă acum, nu te aștepți să iasă mirosul din casa! Normal că nu! Păi și ce mai faci?

Una dintre variante e să-ți ții respirația. Nu pot să cred că ți-a trecut prin cap! Chiar mi te imaginez, verde la fată in mijlocul casei, așteptând să se schimbe aerul din casa. Însă îți dai seama repede că nu funcționează, bănuiesc că nu îți poți tine respirația mai mult de un minut, iar dacă o faci, mare atenție că e posibil să vina cei de la Smurd și mai rău te faci de bășcălie. Așa că, renunțam la varianta asta.

Împrăștii repede ceva vase cu oțet prin casă. Asta pentru că ți-a spus ție o vecină la țara cum că oțetul scoate mirosurile urâte! Păi chiar le scoate, dar din frigider și vezi că ulterior miroase a oțet. Păi ce credeai? Că e ca in bancul ăla cu “Cum să scapi de mirosul de usturoi? Mănânci ceapa!”. Ei bine, nu merge nici asta!

Cel mai simplu, după ce s-a aerisit bine, iei frumos un Eyfel parfum camera, bagi două bețișoare in el și te bucuri de aroma pe care ai ales-o. Acum o să-mi spui că nu ai in casa și numai la asta nu ți-a stat capul in concediu. Sincer, e cam vina ta, dacă nu ai unul in casa. Cu scuze de genul asta, la mine nu funcționează. Mai ales ca acum, un parfum de camera îl găsești pe toate drumurile și toate tipurile de magazine. Mai mult, le poți chiar comanda online, le plătești cu numerar sau cu, cardul dacă-ți este teamă de Covid 19. Ajunge la tine acasă in maxim 24h și ai rezolvat problema, fără să-ți mai fac eu capul calendar cu 1001 motive pentru a folosi Eyfel parfum pentru casă.

Însa, sunt două motive pentru care ne aflăm împreună la finalul acestui articol!

Ori chiar ai pățit-o la întoarcerea din concediu și nu ai știut cum să reacționezi.

Ori ți-a plăcut tare articolul și dacă da, te invit să mai citești din articolele noastre.

Pe curând!