Motive pentru a utiliza uleiul de cocos

Este posibil să fi făcut deja schimbul de la ulei de măsline la ulei de cocos în bucătărie, dar ați făcut trecerea cu unele dintre produsele dvs. de înfrumusețare? Uleiul de nucă de cocos, sau ar trebui să spunem „ulei miraculos”, nu numai că are un gust bun, dar acest ingredient tropical de făcut totul are un număr nebun de beneficii pentru sănătate. Iată doar câteva exemple de ce ar trebui să încorporezi uleiul de cocos în rutina ta zilnică.

Îți face părul strălucitor

În calitate de utilizator frecvent al uleiului de nucă de cocos, vă pot asigura că utilizarea uleiului de nucă de cocos la duș vă face de fapt părul neted, matasos și atât de strălucitor. Înainte de a aduce uleiul în duș, trebuie mai întâi să îl încălziți astfel încât să se transforme în formă lichidă. După șampon, treceți uleiul lichid prin păr. Cu toate acestea, nu uitați să lăsați uleiul să stea în părul dvs. timp de 5 minute și puf !, păr strălucitor strălucitor!

Un balsam de buze natural

A avea buzele crăpate este la fel de dureros pe cât de enervant și incomod. Utilizarea uleiului de cocos ca balsam de buze vă va salva buzele de a fi crăpate și uscate. Pur și simplu puneți o cantitate mică de ulei pe deget și tamponați-l ușor / spălați-l direct pe buze.

Perfect ca loțiune de corp

Similar cu utilizarea sa ca balsam de buze, uleiul de cocos poate fi folosit și ca hidratant zilnic. Deci, iată cum să-l utilizați: luați o cantitate de un sfert și răspândiți-l oriunde (și peste tot) pe corpul dvs. Cel mai bine este să aplicați uleiul imediat după un duș, deoarece acesta se va înmuia / infiltra direct în piele, lăsându-vă o strălucire naturală (hidratată). Mai mult, nu ezitați să adăugați mirosuri naturale în ulei, cum ar fi menta sau lavanda.