Whatsapp: asa puteti efectua apeluri video in grup

WhatsApp a implementat noi functii pentru imbunatatirea serviciului utilizatorilor sai. Una dintre cele mai anticipate este sa puteti efectua apeluri video de grup. Desi se afla inca intr-o perioada de proba, unele caracteristici noi ale modului in care pot fi utilizate au fost deja avansate.

De ceva timp, WhatsApp incearca sa fie noua comunicare indispensabila: daca a revolutionat panorama cu mesaje gratuite prin internet, apoi a inclus apelurile audio si apelurile video (facandu-l o competitie dura pentru servicii cum ar fi Skype). Urmatorul pas logic a fost de a oferi apeluri si apeluri video de grup. Daca ati actualizat deja aplicatia, este foarte probabil ca aveti deja noile caracteristici.

Desi, in prezent, aceasta noua caracteristica se afla inca in versiunea de incercare pentru unele dispozitive Android, unele detalii despre aceasta au fost deja dezvaluite, care vor fi cu siguranta disponibile tuturor utilizatorilor in urmatoarele saptamani.

Una dintre noutatile acestei noi functii a aplicatiei de mesagerie instantant, este ca utilizatorii pot comunica cu pana la trei participanti. Asta inseamna ca patru persoane se pot conecta in acelasi timp. O functie care poate fi folosita ca instrument intr-un mediu academic sau de lucru pentru intalniri la distanta.

Cum se vor efectua apeluri video pe WhatsApp?

Pentru a efectua apeluri video, utilizatorii ar trebui sa adauge numai destinatarii dintr-o pictograma care va aparea in partea dreapta sus. De acolo, puteti selecta persoanele de contact cu care se va efectua apelul video. Modul de prezentare al participantilor va fi printr-o serie de ferestre aglomerate de intregul ecran al telefonului mobil. 

In cazul in care sunteti „cobai” in primele teste cu apeluri video de grup, WhatsApp va indica faptul ca sunteti invitati intr-o conversatie cu mai multi oameni si va va spune cine sunt participantii. Daca nu ii adaugati in calendarul dvs., veti vedea numarul sau numele acestora, in functie de nivelul de confidentialitate pe care aceste persoane le au pentru contul lor. Acelasi lucru se va intampla si cu imaginea dvs. de profil, deci depinde de dvs. daca acceptati sau respingeti conversatia daca nu stiti cine este de cealalta parte.