Ce modificari va aduce urmatoarea actualizare WhatsApp?

Nu are inca o data de lansare, dar populara aplicatie de mesagerie WhatsApp pregateste o actualizare a aplicatiei si datorita informatiilor furnizate de testerele versiunii beta, stim deja ce schimbari sunt pe cale urmeze.

Cei responsabili cu aceste aplicatii, considera ca instrumentul de plata intre utilizatori este de asemenea o strategie buna in lupta impotriva escrocilor care utilizeaza aceste retele pentru a descoperi informatii confidentiale, cum ar fi parolele contului bancar.

Nu are inca nici o data de lansare, dar populara aplicatie de mesagerie, WhatsApp, pregateste o actualizare de aplicatii si datorita informatiilor furnizate de analizare beta electronice, deja stiu ce schimbari sunt pe drum. Conform informatiilor colectate, noua versiune a WhatsApp actualizeaza „termenii si politica de confidentialitate“ pentru a adauga o intrebare care a fost dezbatuta de cand Facebook a cumparat WhatsApp in 2014. Noile actualizari permit WhatsApp sa faca schimb de informatii cu Facebook si celelalte companii ale grupului.

WhatsApp spune ca va impartasi informatii cu Facebook numai pentru a imbunatati serviciile

In noile conditii de utilizare, in comun cu alte companii de informatii Facebook va fi folosit „doar pentru a furniza servicii“ si va avea loc ca urmare a unor linii directoare care sa garanteze „securitatea si integritatea“ serviciului. Ceea ce inseamna ca nici o informatie de pe WhatsApp, inclusiv numarul de telefon, nu vor fi afisate pe Facebook sau pe oricare din celelalte retele sociale ale companiei, cu exceptia cazului in care alegeti sa le aratati.

Ce modificari va aduce urmatoarea actualizare WhatsApp?

O alta caracteristica noua este functia de transfer de bani intre utilizatori prin intermediul aplicatiei. Prima data cand un utilizator utilizeaza aceasta functie, trebuie sa introduca informatii precum banca cu care doresc sa opereze si numarul contului.

Aceasta este o caracteristica care este deja prezenta in alte aplicatii de mesagerie precum Facebook Messenger. Responsabilii pentru aceste aplicatii considera ca instrumentul de plata intre utilizatori este, de asemenea, o strategie buna in lupta impotriva escrocilor care utilizeaza aceste retele pentru a descoperi informatii confidentiale, cum ar fi parolele contului bancar.

In curand, WhatsApp va include, de asemenea, un instrument care indica daca un mesaj nu a fost scris de catre persoana care il trimite. Aceasta functie va include numele persoanei care l-a scris intr-un mod original.