Cum poti dezactiva optiunea „mesaj citit” de pe WhatsApp

Daca utilizati WhatsApp, v-ati intrebat, probabil, de mai multe ori cum sa cititi fara ca celelalte persoane sa vada.

Pana in prezent, cea mai simpla solutie pentru acest lucru a fost de a dezactiva aceasta functie, dar are un dezavantaj: daca o dezactivati, nu veti mai putea vedea daca ceilalti au vazut ceea ce le trimiteti. Dar cu acest nou truc, lucrurile incep sa fie diferite.

Cititi mesajele de la WhatsApp fara a fi afisate ca „vazute”

Ideea WhatsApp este ca, daca vrei sa stii atunci cand altii vad postarile dvs. ar trebui sa-i lasati si pe altii sa stie, de asemenea, atunci cand le cititi, dar cum spune celebra zicala: „Orice lege are o portita de scapare.“

Trucul este intr-adevar simplu. Practic, tot ce trebuie sa faceti este sa adaugati widget-ul WhatsApp pe ecranul nostru sa afiseze mesajele din el, fara a fi nevoie sa deschidem aplicatia. Mesajele vor aparea apoi in widget, unde le putem citi liber (si complete).

Trebuie doar sa adaugati widgetul WhatsApp pe ecran

Daca nu stiti cum sa adaugati un widget, puteti urma acesti trei pasi simpli:

  • Tineti degetul pe un spatiu gol pe ecran.
  • Printre optiunile care au aparut, faceti clic pe widget.
  • Tineti apasat widgetul WhatsApp si trageti-l pe ecran.

Gata! De acum inainte, noile mesaje vor aparea in acea fereastra mica, unde le puteti citi fara sa vedeti contactele. Daca aveti intrebari, puteti face un test cerand unei persoane de incredere sa va scrie, pentru a verifica daca totul functioneaza corect.

Cu toate acestea, exista o limitare cu privire la acest truc: daca vi se trimite o fotografie, nu veti putea sa o vedeti in widget. Dar nu va faceti griji, exista si o mica capcana pentru asta: pur si simplu trebuie sa mergeti la galeria foto si sa gasiti folderul numit «WhatsApp». In acesta, toate imaginile pe care le-au trimis persoanele dvs. de contact sunt temporar sortate.