Vrei sa-i daruiesti iubitei tale o bijuterie? Iata ce trebuie sa stii!

Vrei sa-i daruiesti iubitei tale o bijuterie? Iata ce trebuie sa stii! Vrei sa-i daruiesti iubitei tale o bijuterie? Iata ce trebuie sa stii!

Bijuteriile sunt un cadou foarte personal, astfel ca este mai bine sa fie pastrate pentru relatiile mai serioase. Poate fi o sugestie ca te afli cu acea persoana intr-o relatie pe termen lung. In functie de bijuteria pe care alegi sa o daruiesti, ai putea face o declaratie despre cat de mult iti pretuiesti partenera si cat de mult esti dispus sa iti petreci restul vietii alaturi de ea.

Iata cateva sfaturi care te pot ajuta sa intri in posesia unei bijuterii potrivite

Bijuteria trebuie sa se potriveasca stilului ei

Cauta indicii in alegerile ei legate de moda:

  • Ce tip de haine poarta?
  • In jurul caror culori graviteaza?
  • Este extravaganta sau prefera minimalismul?

Dupa ce ai luat in considerare aceste lucruri, poti incepe cautarea acelei bijuterii care sa i se potriveasca si sa o complimenteze.

Acum, dupa ce te-ai gandit ce piesa sa cumperi, aminteste-ti ca fiecare bijuterie vine cu simbolismul sau. Poti alege sa nu iei in considerare acest aspect in totalitate, dar daca o vei face, in mod cert ca vei reusi sa o surprinzi si mai mult.

Fetele iubesc simbolismul si semnificatia cadourilor

Alege sa-i daruiesti un colier! Un colier reprezinta legatura puternica intre doua persoane si dorinta de a intari si mai mult aceasta conexiune. Simbolizat de lantul din jurul gatului si de un pandantiv care se sprijina pe piept, colierul atinge cele doua forte motrice centrale pe care oamenii le asociaza cu dragostea – mintea si inima. Un lant de aur cu un pandantiv ce consta intr-o piatra pretioasa sau semi-pretioasa, in mod sigur, o va duce la acest gand si ii va umple iubitei tale inima de bucurie!

Ofera-i o bratara! Vizibila dintr-o privire, o bratara spune despre cel care daruieste un lucru minunat: este disponibil pentru partenera atat in vremurile bune, cat si in cele cumplite.

Adesea amplasat aproape sau paralel cu un ceas, bratara ii arata partenerului ca esti capabil sa ii oferi timp si atentie, ori de cate ori are nevoie.

Alege-i o pereche de cercei! O pereche de cercei nu numai ca adauga putina magie trasaturilor faciale, dar ii si spune partenerei tale ca esti dornic sa ii asculti glasul mereu.

Esti pregatit sa ii oferi un inel? Inelul este simbolul promisiunii, al unui angajament profund si al intelegerii ca relatia este serioasa si pregatita sa treaca la cel mai important pas, casatoria. Daca vrei sa o ceri in casatorie pe iubita ta, un inel este bijuteria perfecta pe care sa i-o oferi. Alege inelul cu atentie, tinand cont de preferintele ei. Daca, insa, nu doresti sa o ceri in casatorie, este de preferat sa optezi pentru o altfel de bijuterie, pentru a nu transmite mesajul gresit.